Pogledajte: Scentsational kompozicija slojeva mirisa

Oriflame sa ponosom predstavlja novu odvažnu paletu proizvoda koji će vam pomoći da stvorite zadivljujući modni izgled koji garantovano privlači pažnju i ostavlja svoj trag.

Inspirisan Light Magic trendom koji istražuje magloviti i prelepo intrigantni svet prirode, Scentsational izgled je razvijen na stvaranju očaravajućih slojeva znatiželje - kako bi snažno privukao pažnju drugih.

Magija SLOJEVITOG KOMBINOVANJA MIRISA
U Scentsational kolekciji imamo dva mirisa: an Toaletna voda i Sprej za telo. Oni su sami po sebi moderni i istančani. Ali, oni su takođe posebno dizajnirani tako da se stapaju i stvaraju potpuno jedinstven miris.

Kreiranje vašeg jedinstvenog mirisa

Evo kako da to postignete: Prvo nanesite Scentsational toaletnu vodu na svoje pulsne tačke. Zatim naprskajte Scentsational sprej za telo da biste stvorili potpuno originalan miris.

SLOJEVI LEPOTE

Postoje nove veoma pigmentisane sveetlucave senke i svaka unosi još jedan sloj dramatične intrige u vaš izgled. Nove nijanse The ONE Make-up Pro Wet & Dry senki – kao Golden Khaki, Breezy Blue ili Pewter Grey - takođe se mogu mešati i nanositi vlažne ili suve.

Modni detalji koji se kombinuju - IZDVOJIĆE VAS OD OSTALIH

Scentsational modni dodaci dizajnirani su u saradnji sa pobednikom ORIFLAME TREND AWARD za 2019. godinu, Adamom Swärdom. Inspirisan tečnim oblicima u prirodi, Adam je pomogao da razvije odvažan i eksperimentalan asortiman koji sadrži torbu, šal, minđuše i sunčane naočare.

KREIRAJTE SOPSTVENE SLOJEVE INTRIGE

Izdvojte se. Eksperimentišite. Neka kolekcija Scentsational snažno ostavi svoj trag zanosnim modnim izgledom izgrađenim na fantastičnim inspiracijama iz prirode!