Oriflame vodič za maske za lice

Postoji obilje maski koje možete izabrati, a svi ih volimo! Međutim, ponekad je teško odabrati koja vrsta je najbolja za vašu kožu. Zato smo napravili mali vodič koji će vam pomoći na vašem putu! Pročitajte više u tekstu ispod!

Gel maske

Mmm gel maske! Postoji nešto prijatno umirujuće u nanošenju hladne gel maske. Gel maske su odlične za većinu tipova kože i odlične su za kožu koja izgleda umorno nakon naporne nedelje ili dugih noći! Često imaju laganu, sočnu i rashlađujuću teksturu koja poboljšava sjaj, hidrataciju i čini našu kožu jedrom i svežom.

Probajte: Love Nature Radiance Gel Mask

Maske od gline

Maske od gline su vekovna tajna lepote za čišćenje i pročišćavanje kože. Koristili su ih još u drevnom Egiptu, tako da definitivno možete reći da su isprobani i testirani! Pomažu pročišćavanju kože i uklanjanju nečistoća I siebuma, tako da su izvanredni ako imate masnu ili sklonu aknama kožu! Kao bonus, oni često sadrže hidratantne sastojke i minerale koji su korisni i za druge tipove kože.


Probajte: Love Nature Clarifying Clay Mask

Kremaste maske

Kremaste maske su klasičan dodatak kada našoj koži treba poslastica - izdašni sloj hranjive, kremaste maske podmlađuje našu kožu kao ništa drugo! Kremaste maske su hidratantne i dubinski neguju, pune su blagotvornih ulja i sastojaka koji vezuju vlagu, što ih čini posebno korisnim za suvu kožu.


Probajte: Love Nature Revitalising Cream Mask

Sheet maske

Sheet maske bile su jedan od najvećih trendova nege kože 2018. godine i još uvek su popularne! U osnovi su to mali listovi tkanine natopljeni serumima, koji su prepuni hranljivih i aktivnih sastojaka  i poboljšavaju sve, od elastičnosti i glatkoće do hidratacije i sjaja. I najbolji deo - ne morate ih isprati, pa su savršene bilo da ste u avionu, spa centru ili sopstvenom kupatilu.


Probajte: Love Nature Antioxidant Sheet Mask

Noćne maske

Kad je vašoj koži potrebna intenzivna nega, noćna maska je vaš najbolji prijatelj. To su zapravo su moćne hidratantne kreme prepune benefita poput esencijalnih masnih kiselina, hijaluronske kiseline i hranjivih butera, a osmišljeni su da se koriste nakon uobičajene rutine. Najbolji deo - ne treba ih isprati, tako da ćete se probuditi odmorni, sveži i spremni za dan pred vama!


Probajte: NovAge Intense Skin Recharge Overnight Mask

Tekst: Fotografije: Oriflame