Korak po korak: Peel Off osnovni sloj

Revolucija u svetu manikira – menjanje laka nikada nije bilo lakše – uz ovaj inovativni proizvod bukvalno ogulite lak sa noktiju i namažete novu nijansu. Vrlo je lako, štiti vaše nokte od acetona i laka za nokte a skida se bez tragova. Pogledajte ovih nekoliko jednostavnih koraka da saznate više!

1. KORAK 1: NANESITE OSNOVNI SLOJ

Počnite nanošenjem izdašnog osnovnog sloja  na čiste nokte. Pokušajte da obojite ceo nokat u tri poteza i pustite nokte da se dobro osuše pre nanošenja laka za nokte.

 

2. KORAK 2: IZABERITE BOJU

Odaberite vašu omiljenu boju laka za nokte (ili nekoliko!) i nanesite dva sloja. Koliko god dosadno to može da bude, pustite nokte da se osuše, pustite Beatles pesmu“let it be” ili neku vašu omiljenu i sačekajte.

 

3. KORAK 3: OGULITE

Kada ste spremni da promenite svoj sadašnji izgled, jednostavno povucite ivicu laka za nokte zahvatajući po strani nokta i ogulite stari lak. Savet: ako stavite ruku u toplu vodu i sotavite nekoliko minuta, još lakše ćete oguliti lak. Takođe, gulite lak po dijagonali, to je efikasnije nego od vrha ka dnu. A sada neka vaše boje zablistaju!

Tekst: Fotografije: Oriflame