Kako da napravite savršen SPA tretman za vašu kosu kod kuće

Kućni SPA tretman je idealno rešenje za umornu, previše tretiranu kosu. Uz jednostavnu rutinu i par dobro odabranih proizvoda možete pretvoriti vašu suvu, stresiranu kosu u predivnu, zdravu kosu.

1. ŠAMPON I REGENERATOR

 Počnite tako što ćete oprati kosu šamponom za podmlađivanje kose i regeneratorom. Ovo je važan korak koji će vam pomoći da oporavite i regenerišete previše tretiranu kosu.

 

2. NEGA SA MASKOM

Nanesite bogatu, negujuću masku od korena kose do vrhova. Prođite ravnomerno kroz nju češljem sa širokim zubcima. Ako imate osećaj da je vašoj kosi potrebna dodatna nega jednostavno uvijte kosu u punđu i ostavite masku na njoj da deluje dodatnih 5 minuta. Potom temeljno isperite.

3. ODMRSITE KOSU

Nakon ispiranja, pročešljajte kosu Styler Cushion četkom. Kosa je mnogo osetljivija kada je mokra, zato je važno da koristite široku četku. Potom nanesite par kapi seruma dok je vaša kosa još vlažna kako biste je izgladili i omekšali. 

 

4. TEHNIKE SUŠENJA KOSE

Sada ste spremni za sušenje kose. Uzmite Styler Vent četka kako biste suvu kosu brže osušili: proredi omogućavaju toplom vazduhu da bolje cirkuliše i tako se smanjuje vreme tokom kog je vaša kosa izložena toploti.

 

5. ZAŠTITITE KOSU SERUMOM

Ako je vaša kosa suva i krta, možete naneti koju dodatnu kap na krajeve kose kako biste je još više negovali i dali joj sjaj! 

Uživajte u predivnoj, revitalizovanoj kosi!

Tekst: Fotografije: Oriflame