3 načina korišćenja sjaja za usne

Sjaj za usne je možda namenjen dodavanju sjaja usnama ali daleko od toga da mu je to jedina namena. U neočekivanim situacijama uvek je dobro da obavljate više stvari istim make-up alatom. Kako? - možda se pitate. Evo tri korisna načina!

1. HIGHLIGHTER
Koristite prst da utapkate malo sjaja ispod kosti ispod obrve i jagodične kosti da biste odmah dobili utisak sjajnog blistavog highlightera. Imajte na umu da je najbolje da koristite svetli sjaj visokog sjaja ili sa svetlucajućim česticama kao zamenu za highlighter.

2. RUMENILO
Lako je pretvoriti sjaj za usne u kremasto rumenilo. Lagano pritisnite i utapkajte boju na obraze za svež sjaj koji ćete dodati licu. Ali, zapamtite da je manje više. Sa sjajom za usne, lako je preterati - budite pažljivi. Odaberite rozu ili boju breskve za najbolji efekat.

3. GLOSSY KAPCI
Korišćenje sjaja za usne na kapcima je zabavna varka pomoću koje možete dobiti moderni “mokri” izgled. Samo utapkajte sjaj vrhovima prstiju na očne kapke. Ponovo, nemojte previše da nanosite jer je koža područja oko očiju jako osetljiva.

Za video vodič, kliknite OVDE.

Tekst: Fotografije: John Buddee Makeup by Åsa Östergren