Korak po korak: 3 načina upotrebe Tender Care

Tender Care je jedan od najpoznatijih Oriflame proizvoda, sa preko milion prodatih balzama svake godine. A znamo i zašto! Sa sjajnom negujućom formulom ima beskrajnu primenu, pred vama je nekoliko ideja!

1. LICE

Univerzalni balzam je savršen za usne i lice. Pčelinji vosak vam pomaže da zaštitite i negujete svoje usne i povećava njihovu mekoću. Vitamin E je antioksidans i hidrira vašu kožu.

Možete ga koristiti na bilo kom delu svog lica, a mi posebno preporučujemo da ga nanosite na najisušenije delove poput usana, po strani nosa ili ispod nozdrva tokom zime. Možete ga čak koristiti da popravite obrve! 

2. TELO

Jedinstvena formula je napravljena od prirodnih sastojaka posebno formulisanih da hidriraju, štite i neguju suvu i grubu kožu. Zato će učiniti čuda za veoma suve delove kože vašeg tela. Možete ga koristiti na suvim zanokticama, kao i za ruke i laktove. Takođe će delovati i na stopalima i nogama! 

3. SA ŠMINKOM 

Pretvorite bilo koji puder ili kremastu senku za oči u sjajnu senku, sjajno rumenilo ili ruž za usne tako što ćete pomešati Univerzalni balzam sa pigmentom koje god boje želite. Vrlo jednostavno i zabavno! 


Tekst: Fotografije: John Buddee Hair & Make-up by: Åsa Östergren