10 beauty saveta za praznike sa stilom!

Praznična sezona se bliži, i pre nego što i postanete svesni, trčite sa jednog porodičnog događaja na drugi. Sa ovako užurbanim periodom pred sobom pitanje je kako postići da izgledamo najbolje tokom svih porodičnih žurki i koktela? Kako biste praznike proveli u stilu predlažemo sledećih 10 omiljenih beauty saveta:

  1. Naročito tokom zime nosite balzam za višestruku upotrebu u svojoj torbici. Sjajan je za smirivanje od crvenog nosa do ispucalih usana i suvih zanoktica.

  2. Ukoliko imate žurku ili događaj odmah nakon posla: odaberite šminku tokom jutra i ponesite je sa sobom kako biste lako unapredili svoj izgled za večernji izlazak. Probajte izgled punijih očiju i unapredite svoj izgled konturisanjem, definisanim obrvama i upečatljivim ružom.

  3. Nakon nanošenja ruža, učinite usne punijim nanošenjem sloja sjaja za usne na centar usana. Završite nanošenjem laganog korektora tačno iznad središnjeg dela usana.

  4. Za otvoreniji izgled očiju i zavodljive trepavice, probajte da zagrejete uvijač trepavica fenom za kosu (i pustite na kratko da se ohladi) pre upotrebe. 

5.Sjajno brzo rešenje za svež izgled i manje naduvenosti jeste nanošenje korektora u obliku trougla ( vrh trougla je usmeren na dole) ispod vašeg oka. Pruža trenutno, ne-invazivno mini-podizanje.

6. Negovani nokti zaista prave veliku razliku. Kako biste ublažili praznični stres koristite dugotrajan lak za nokte. Ovi lakovi traju duže od regularnih i zahtevaju minimalno održavanje. Uštedećete mnogo vremena!

7. Proizvodi za oblikovanje i suvi šampon vaši su najbolji prijatelji za stilizovanu frizuru bez mnogo truda. Izbegavajte prečesto pranje kose s obzirom da to otežava oblikovanje frizure. 

8.Koristite različite nijanse laka za nožne i prste na rukama (umesto korišćenja istog laka). Tretirajte vaše nokte kao asesoar i nemojte se ustručavati da koristite upadljivu nijansu laka za nokte suprotnu boji vaše haljine

9. Kasne večeri, alkohol i kalorična hrana su zabavni - do određene mere. Kako biste se osećali i izgledali sveže tokom praznika uzimajte dovoljnu količinu vode tokom dana i dovoljno spavajte kada god je to moguće.

10. Ukoliko se niste naspavali mali trik jeste da koristite korektor ili svetlucavu senku za oči na unutrašnjem uglu očiju kako biste ih dodatno otvorili. Dodajte beli ajlajner na donji deo kapka za bolji efekat.

Tekst: Fotografije: Oriflame Editorial Team