Tri funkcije SkinPro Sonic uređaja

SkinPro Sonic ima tri funkcije pomoću kojih će vaša koža izgledati blistavije, a bore manje vidljive. Pogledajmo sva tri načina i kako koristiti ovaj uređaj kako bismo dobili najbolje rezultate!

1. ČIŠĆENJE
Koristite SkinPro Sonic uređaj za čišćenje kože umesto da čistite lice ručno svaki dan i primetićete ogromnu razliku u efektima! Obično možete koristiti vaše standardno sredstvo za čišćenje ili kremu - ali definitivno ne sredstvo koje sadrži piling čestice. Pogledajte konkretne smernice za upotrebu koje dolaze sa vašim proizvodom.

2. PILING

Koristite nastavak za piling nakon čišćenja - jednom ili dva puta nedeljno u zavisnosti od uređaja. Kao i kod čišćenja kože, obično možete koristiti vašu uobičajeno sredstvo za čišćenje ili kremu sve dok ne sadrži piling čestice. Pogledajte detaljne instrukcije o proizvodu.

3. MASAŽA

Možete koristiti ovaj uređaj da umasirate serum ili hidratantno sredstvo u kožu svakog dana, ili u bilo koje vreme kada osećate da je vašem licu potreban mali antistres - verujemo da je ovo korak za koji vredi odvojiti vreme! Da biste videli korak po korak vodiča različitih funkcija, kliknite ovde.

Tekst: Fotografije: Oriflame