Vodič za svaku ženu koja želi da živi kao svoj šef

Ovo je vrijeme snažnih žena; stižu generacija poletnih i inspirativnih mladih žena! Vreme je da postanete glavni akter svog živtoa!Odakle da počnete? Pratite nas.

Izkažite svoju autentičnost
Izražavajte svoj stil velikodušno. Nemojte se plašiti da se oblačite upadljivo ili da se pojavite na zabavi u vašim omiljenim patikama.

Nikada nemojte odustati.
Ponekad radite celog dana, cele nedelje, cele godine i teško je videti efekte. Ali to nije važno. Postoji nešto što je povezano sa "radom" a što je jako važno. Nikada se ne smete umoriti od pokušaja. Kada ste umorni, nastavite sporije, ali nemojte stati!

Prestanite da pokušavate da budete savršeni.
Hajde da prihvatimo činjenicu da nas savršen izgled ne bi usrećio, ali da možemo početi da se osećamo srećno ako prestanemo da pokušavamo da izgledamo savršeno. Budite ono što jeste!

Budite svoj šef.
Imati svoj život i biti sposoban da radiš sve što želiš sa novcem koji zarađuješ je odličan! Budite finansijski nezavisni!

Volite svoje godine.
Mi se usavršavamo sa godinama. Gledajte svoj odraz u  ogledalu sa apsolutnim samopouzdanjem. Kada vam je udobno u vašoj koži, to je velika lepota.

Budite ponosni na svoju figuru.
Opsesija o tome kako izgleda vaše telo je dosadna. Mnogo je uzbudljivije fokusirati se na ono što vaše telo može, nego kako izgleda

Budite jake.
Ponekad morate odlučiti da budete jake. A onda dolazi prava snaga.

Ostanite pozitivne.
Kada bismo koristili svu tu negativnu energiju na pozitivan način, ko zna šta bi sve postalo moguće?

Tekst: