3 proizvoda za momentalno savršen izgled kože

Da bi koža bila lepa i negovana, potrebno je vreme, a rezultati ne mogu biti vidljivi za jednu noć. Međutim, ovi proizvodi će umanjiti nesavršenstva kože s kojim se suočavate te naglasiti njen prirodan izgled. Probajte!

NOVAGE PODLOGA ZA ŠMINKU ZA CILJANA PODRUČJA

Stres, manjak sna i zagađenja iz okoline ostavljaju tragove na vašoj koži u vidu proširenih pora, finih linija te bezizražajnog izgleda. NovAge inovativna tehnologija za negu kože pruža savršen izgled. Klinički testirana uz upotrebu kamera visoke rezolucije, NovAge podloga je naučno dokazano poboljšala izgled kože te smanjila neželjeni sjaj.

 

GIORDANI GOLD SILK TEČNI PUDER

Odlično prekrivanje je još jedan korak do savršenog izgleda kože. Giordani Gold tečni puder sa ZF 12 je puder izuzetno tečne formulacije dovodi vaš ten do savršenstva prekrasnom završnicom u boji kože koja izgleda prirodno i pruža takav osećaj. Obogaćen sredstvima za optičko zamagljivanje, daje blistavost i zamagljuje nesavršenosti.

GIORDANI GOLD ELIKSIR PODLOGA ZA MLADALAČKI BLISTAV TEN

Uloga podloge nije samo da na pravi način pripremi kožu za besprekornu šminku. Giordani Gold eliksir podloga s belim čajem i zrncima ružičaste i zlatne boje, možete koristiti i samostalno za savršen izgled vaše kože svakog dana!

 

*Testirano na korisnicima

Tekst: