Ultimativni vodič za kozmetičke četkice

Nisu sve kozmetičke četkice iste. Imaju različite namene i daju različite rezultate. Niste sigurni koja je za šta? Onda pogledajte ovaj vodič!

ČETKICA ZA TEČNI PUDER

Četkica za tečni puder se koristi za nanošenje tečnog pudera. Naša četkica za tečni puder ima zakošen vrh koji vam omogućava veliku kontrolu pokreta, brzu aplikaciju široke palete proizvoda uključujući i kreme.

Savet: Započnite nanošenje tečnog pudera od sredine lica i razmažite ka ivicama lica i vratu. Ovo će vam pomoći da izbegnete nagomilavanje pudera na određenim područjima na licu.

 

ČETKICA ZA PUDER U PRAHU

Četkica za puder u prahu se koristi za sve vrste praškastih proizvoda (kao što je npr rumenilo ili bronzer) - Naša Precision četkica za puder u prahu daje vam predivnu mat završnicu. Savršena je i za puder u prahu i u kamenu.  

Savet: Nanesite puder ravnomernim, kružnim pokretima za ujednačen, besprekoran rezultat. 

ČETKICA ZA KOREKTOR

Četkica za korektor se koristi za preciznu aplikaciju korektora. Naša četkica za korektor ima tanak, oblikovan vrh koji savršeno skriva tamne krugove i ulepšava područje oko očiju i nosa

Savet: Za savršen izgled tena utapkajte korektor nakožu a potom ga lagano razmažite po potrebi.

ŠIROKA ČETKICA

Široka četkica najčešće se koristi za nanošenje rumenila ili bronzera. Naša Precision široka četkica lepo oblikovana vlakna koja će uvek dati prirodan, besprekoran izgled. 

Savet: Široka četkica je takođe odlična za uklanjanje viška pudera sa lica. 

ČETKICA ZA USNE

Četkica  za usne se koristi za ruž za usne. Naša četkica za usne je gusta mala četkica savršeno dizajnirana za konturisanje usana i perfektnu aplikaciju boje.  

Savet: Neka vam četkica i ruž za usne uvek budu pri ruci u džepu vaše torbe, da možete lako popraviti ruž tokom dana.

 

ZAKOŠENA ČETKICA ZA AJLAJNER

Četkica za ajlajner se koristi za nanošenje ajlajnera u obliku olovke, kao i tečnog ili kremastog ajlajnera. Naša zakošena četkica za ajlajnerima zakošen vrh koji sa lakoćom dopire iznad vaših trepavica i omogućava vam da salakoćom izvučete liniju po želji. Idealna je za kremaste ajlajnere ili vašu omiljenu senku za oči.

Savet: Uvek počnite sa tankom linijom koju ćete potom lako podebljati ako poželite.

ČETKICA ZA SENKU ZA OČI SA DVOSTRUKIM KRAJEM

Naša  četkica za senku za oči sa dvostrukim krajemje zaobljena što omogućava lako nanošenje senke. Vrh sa sunđerom omogućava preciznije i intenzivnije nanošenje senke.

Savet: Nanesite senku na deo između obrva i kapka za još intenzivniji izgled.

ČEŠALJ ZA OBRVE I TREPAVICE

Češljić se koristi za oblikovanje obrva i uklanjanje grudvica maskare sa trepavica. Četkica za obrve na našem češljiću za obrve i trepavice ima kraća vlakna – savršena je za razmazivanje docrtanih obrva.

Savet: za prirodniji izgeld obrva, umočite četkicu za obrve u boju za obrve i prođite njome kroz obrve.

 

ZAKOŠENA ČETKICA ZA OBRVE

Četkica za obrve se koristi za nanošenje boje za obrve. Naša zakošena četkica za obrve ima čvrsta vlakna koja vam pomažu da lakše i preciznije definišete obrve.

Savet: Za prirodan izgled uvek počnite tamo gde su vam obrve najgušće. Onda kratkim potezima popunite obrve.

 

Tekst: Fotografije: Nina Holma