Koji je vaš najljepši izgled obrva?

Kao i naše frizure, i naše obrve definitvno mogu da budu odraz vašeg stila. Bilo da volite deblje obrve ili savršeno konturisane, pred vama je idealan vodič za oblikovanje različitih tipova obrva.

GUSTE I UKROĆENE

Ko ne voli markantne obrve? Kada koristite maskaru za obrve (ili kako mi volimo daje zovemo - browcara) možete imati predivne i guste obrve začas. The One maskara za obrve je vodootporna i vrlo efikasna sa gelom koji drži pod kontrolom i najneposlušnije dlačice i dodaje volumen baš tamo gde nedostaje.  3692

KAKO SE TO RADI?

  1. Očešljajte obrve vrhom četkice kratkim, brzim potezima.
  2. Prođite gelom gde god želite da dodate volumen.
  3. Pročešljajte nežno kako biste oblikovali obrve.

 KONTURISANE I ISTAKNUTE

Želite malo više glamura? Potrebna vam je olovka sa obrve sa dvostrukim krajem. Strana sa olovkom dodaje definiciju, boju i oblik tako gde su obrve proređene, dok strana sa hajlajterom momentalno daje izdignutiju konturu obrvama. The One dvostrana olovka za obrve je baš ono što vam treba i daje vašim obrvama savršenu završnicu.

KAKO SE TO RADI

1. Započnite sa unutrašnje strane i koristite stranu sa olovkom kako biste popunili proređene površine kratkim laganim potezima i da biste definisali i izjednačili konture vašeg čela.

2. Postavite stranu za označavanje ispod luka vaših obrva ili odmah ispod čeone kosti da biste dodatno istakli svoje oči i konture luka.

SPREMNE!

U danima kada je nivo stresa vrlo visok, vaše obrve ne bi trebalo da budu još jedna od stvari koja vam unosi nervozu. Sve-u-jednom komplet za obrve pruža vam savršenu čarobnu on-the-go formulu za savršene obrve. Probajte The One pribor za obrveNikada nije bilo jednostavnije imati predivne obrve.

Kako se to radi

  1. Odaberite jednu nijasnu za obrve ili pomešajte dve da biste dobili savršenu nijansu.
  2. Crnom zakošenom četkicom nenasite boju kratkim potezima na obrve.
  3. Oblikujte i fiksirajte obrve voskom, kratkim potezima belom četkicom.

PRECIZNE I DEFINISANE

Kao i oštro mačje oko, super-definisane obrve zahtevaju sjajnu tehniku i još veći marker. Korišćenjem finog savitljivog vrha aplikatora znatno je lakše crtanje prirodnih dlaka i izvlačenje preciznih linija sa definisanim lukom obrva. Probajte The One Marker, za laganu pokrivenost i prirodnu završnicu.

KAKO SE TO RADI

1. Počnite sa brzim potezima do sredine čela.

2. Napravite oblik i popunite obrve krećući se ka zadnjem delu vašeg luka. Popunite luk koliko god želite.

3. Lagano popunite tanja mesta na prednjoj strani obrva lakim potezima za prirodan izgled.

Tekst: Fotografije: Oriflame