Koji je vaš omiljeni parfem za izlazak?

Da li ste klaberska diva ili dama za gala večere? Da li imate miris za svaku priliku? Ako je vaš odgovor ne, pogledajte ovaj vodič! Pomoći će vam da pronađete svoj idealni parfem za izlazak u skladu sa tim kakav ste tip.

1.VEČERA SA PRIJATELJIMA

Uživanje u ukusnim zalogajima i zanimljivim pričama sa prijateljima zaslužuje lep i prijatan miris. Ako je vaš idealan izlazak zapravo večera kod kuće sa prijateljima onda je cvetni miris nežnih nota savršen za vas. Upravo takve mirise pronaći ćete u Women's Collection. Tako jednostavni a prelepi ovi mirisi cvetaju na vašoj koži, i sigurno će oduševiti i vaše prijatelje.

 

2. IZLAZAK PETKOM UVEČE

Posle naporne nedelje, uvek je zabavno kada ostavite sve poslovne obaveze iza sebe i opustite se sa prijateljima. Kada vas obuzme uzbuđenje oko izlaska petkom izaberite

VIP – miris koji je inspirisan ekskluzivnim zabavama i vaš savršen pratilac na svakoj žurci.  

3. PLESNO VEČE

Vi znate da vam pravi parfem može preokrenuti veče. A od svog mirisa želite samopouzdanje i uzbuđenje. Ako je za vas idealan provod na plesnoj bini onda ćete želeti parfem koji vas energizuje i slavi vašu individualnost – kao što je My Destiny. Svaki nagrađivani miris je u jedinstvenoj bočici dekorisanoj turmalinom – neponovljiv kao i vi.

 

4. GALA VEČERA

Gala prilike zahtevaju eleganciju koju samo Giordani Gold može da iznese. Sa 40 godina iskustva, Giordani Gold predstavlja luksuzne proizvode, koji sadrže neke od najekskluzivnijih sastojaka na svetu. Obećavamo da će ovaj parfem biti na visini prilika u kojima uživate.

5. DAN POSLE ZABAVE

Dok su sofisticirani, teški mirisi savršeni za posebne prilike, nežnije note će umiriti vaša čula i doneti vam dobro raspoloženje za početak dana. Novi miris My Little Garden će vaše misli čuvati daleko od gradske vreve pružiti vam priliku da se opsutite i uživate u miru.   

Tekst: Fotografije: Anna Mårtensson