5 razloga zašto da isprobate novi Glacier miris

Osetite uzbudljivi vatromet ledene svežine uz novu Glacier toaletnu vodu! Donosimo vam 5 razloga zašto ne treba da propustiti ponovno predstavljanje ovog mirisa!

1. Novo pakovanje
Glacier je već dugo jedan od najpopularnijih mirisa za muškarce u Oriflame ponudi proizvoda. Ove godine, osvežili smo ga predstavljanjem novog pakovanje koje je u korak sa vremenom. Uživajte u mirisu koji već volite, sada u redizajniranoj bočici, sa novim modernim pristupom!

2. Priča o mirisu
Inspirisan veličanstvom prirode i osećajem otkrića, Glacier je stvoren za muškarca koji je u potrazi za još većim stvarima. Ovo je osnažujući miris za muškarca koji uživa u naletu avanture u ledenim prirodnim pejzažima.

3. Porodica mirisa
Ne možete zamisliti bolji miris za letnje avanture od aromatično-svežeg mirisa! Tri note - četrun, geranij i drvo - savršeno se stapaju u sveži miris pun osobnosti. 

4. Glavni sastojak: četrun
Četrun je poreklom iz Indije. Ima vrlo krupne plodove, a razlikuje se od većine agruma po tome što je vrlo suv, sa vrlo malo soka. Za dobijanje ulja koje se nalazi u mirisima, umesto soka koristi se neuobičajeno debela kora. 

5. Poznati kreator mirisa
Philippe Bousseton, master kreator koji stoji iza Glacier mirisa, imao je samo pet godina kada se prvi puta susreo sa svetom mirisa jer je njegov deda bio kreator mirisa u pariškom predgrađu Colombes. Kasnije je postao jedan od prvih učenika u sada već legendarnoj parfumerijskoj školi ISIPCA. Kreirao je mirise za brendove kao što su Adidas, Ferrari, Mexx i Van Cleef & Arpel.