Odvažni izgledi: trend dopaminske lepote uz ružičastu boju!

Jarko ružičasta boja je zamenila pastelno roze. Evo kako da postignete ove izglede i pokažetei svoje samopouzdanje uz najtopliju boju godine!

Nakon pandemije, nosili smo udobne, čiste nijanse koje izgledaju prirodno i stvaraju opuštajuću atmosferu. Međutim, kako je vreme prolazilo, mnogima su jednostavnost i prigušene boje već pomalo dosadile, a maksimalističke, ekspresivne boje i make-up izgledi su naglo stekli popularnost u posljednjih godinu dana.

Sada koristimo boje kako bismo izrazili svoju ličnost, podigli raspoloženje  i demonstrirali samopouzdanje sa stavom. Fokus se promenio iz sporog i opuštajućeg u energičan: radimo stvari koje nas čine srećnima, izražavamo svoju ličnost i uživamo u životu.

Zakoračite u svet dopaminskog oblačenja i dopaminske lepote!
Dopaminska lepota potiče iz trenda dopaminskog oblačenja koji je doživio svoju slavu na TikToku protekle godine.

Izraz dopaminsko oblačenje definiše se oblačenjem koje poboljšava raspoloženje, slično kao što to čini dopamin, nošenjem odeće koja čini da se osećate srećno, često u smelim, jarkim bojama. 

U trenutku pisanja ovog teksta, trend ima 135 miliona pregleda, tako da smatramo da je ovaj trend nastao kako bi se održao i trajao!

Jarko ružičasta u stilu Barbiecore
Jedna boja koja je bila posebno popularna potekle godine je Valentino Pink, Barbiecore estetika ili Viva Magenta, boja godine u 2023. Svi ovi pojmovi se odnose na istu jarko ružičastu ili fuksiju boju koja je preuzela ulogu hue du jour (vodeća boja).

Ova boja je smela, ženstvena i moćna i sigurno će vam pružiti dozu dopamina. Ova nijansa nije za sramežljive! Namenjena je onima koji žele da budu primećeni, da inspirišu druge samopouzdanjem i ostanu upamćeni dok odlaze iz prostorije!

Ako se prepoznajete u ovome, evo kako da iskoristite ovaj trend i pojačate svoje raspoloženje, samopouzdanje i stil!

 

Jarko ružičasti ruž za usne
Šta zrači samopouzdanjem više od svetle, upadljive roze boje na usnama? Hrabre boje ruža za usne vas mogu trenutno učiniti privlačnijim, sigurnijim i srećnijim. Umesto klasične crvene, nanesite fuksija ružičasti ruž za usne koji će delovati hrabrije i modernije.

Dopaminsko oblačenje u monohromatskom stilu
Jeste li ikada pokušali da nosite potpuno monohromatski komplet? Obucite fuksiju od glave do pete kako biste izrazili ženstvenu sofisticiranost i moć.
Ako vam se čini da je to malo previše, možete se odlučiti za prigušenu pastelnu roze boju, koja će biti trend boja za 2024. godinu, ili digitalnu lavandu koja je omiljena kod pripadnika Generacije Z i jedna od najpopularnijih boja ove godine.

 

Izražajni nakit
Izražajnost se proteže dalje od samih bojani takođe je prisutna u trendovima nakita. Debele, masivne zlatne ogrlice  i velike zlatne minđuše su se nedavno pojavile svuda i jasno nam je zašto. Nešto masivniji nakit može jednostavnu odeću pretvoriti u šik komad u tren oka!

Izrazite se kroz miris
Poznato je da mirisi utiču na naše raspoloženje, fiziologiju i ponašanje, a uz ekspresivnu odeću želite miris koji mu odgovara. All or Nothing Amplified zrači odvažnom ženstvenošću svojim cvetnim i začinskim notama tuberoze i crvenog đumbira.

To je miris koji ispunjava sobu, a postoji suptilna moć u tome da se usudite da nosite takav miris. Samo otkrijte da to može poboljšati vaše raspoloženje i učiniti da se osećate sigurno u sebe.

Spremni ste da se priključite trendu i budete najizražajnija verzija sebe?

Tekst: