Pet najvažnijih činjenica koje treba da znate o proizvodima za punije usne

Ako želite brzo da postignete veći volumen usana uz minimalan napor, najbolji izbor je ruž koji usne momentalno čini punijim na najlakši način. Čitajte dalje da biste saznali više o ovom proizvodu.

Ko još ne želi puniji, glađi izgled usana? Bujne usne su trend koji naizgled nikada ne izlazi iz mode. Ali šta su ruževi koji usne čine punijim i kako oni deluju? Da li su bezbedni za upotrebu? Evo našeg vodiča za postizanje punijih, jedrijih usana u trenu.

Šta su ruževi za punije usne?
Ruževi za punije usne dostupni su u svim formatima kao što su sjaj, balzam ili ruž sa punim pokrivanjem. Napravljeni su od sastojaka koji veoma blago stimulišu povećavajući mikrocirkulaciju kože usana što pomaže da izgledaju prirodno punije i jedrije.

Kako oni deluju?
Ruževi za punije usne su napravljeni na isti način kao i obični ruževi, ali sadrže aktivne sastojke koji privremeno uzrokuju oticanje i povećavaju volumen usana.

Naš novi The ONE Colour Stylist Super Pout ruž za usne koristi vrhunsku Instant Plumping tehnologiju, specijalizovani gel koji sadrži vitamin B3 i kofein koji stimulišu mikrocirkulaciju. Kada se nanese, deluje direktno unutar prirodne strukture usana povećavajući njihovu površinu, kako bi izgledale veće i punije, sa boljom konturom i definiijom.

Takođe smo ga unapredili, uključujući u njegovu formulu Ultra Creme Star kompleks sa česticama koji poput zvezda koji daju dodir mekog sjaja reflektujući prirodnu svetlost iz svakog ugla usana. Ovo stvara trenutni efekat optičkog volumena već dok ga nanosite.

 

Šta treba tražiti kod proizvoda za punije usne
Potražite dugotrajne (ko ima vremena za popravke?) koje naglašavaju vaše usne nežnim sastojcima kao što su vitamin B3 i kofein. Pokušajte da pronađete one koji pružaju bobru hidrataciju, jer će vašim usnama pružiti gladak, sočan izgled.

Šta možete očekivati od ruža za punije usne?
Različiti proizvodi daju različite rezultate, neki deluju 30 minuta, a drugi su postojaniji. Prilikom nanošenja, ne bi trebalo da žari ili da boli, ali očekujte osećaj peckanja jer aktivni sastojci pojačavaju mikrocirkulaciju i počinju da deluju.

Kada smo testirali The ONE Colour Stylist Super Pout ruž za usne na grupi dobrovoljaca, ovo su bile neke od neverovatnih povratnih informacija koje smo dobili (tako smo ponosni!):
„Prelepa boja i efekat punijih usana! Preporučujem!”
„Moje usne su pune i neodoljive!“
„Ruž je jako hidratantan i postojan!“

Kako da nanesete ruž za punije usne?
Nanesite direktno na usne, baš kaoi svaki ruž. Počnite sa nanošenjem u centru kupidonovog luka, pomerajući se ka spolja prema ivicama. Prevucite preko donje usne da biste upotpunili svoj izgled. Zapamtite, možda ćete osetiti nežno peckanje kada nanesete, što samo znači da deluje.