Kreirajte sopstveni miris pomoću našeg novog trenda mirisnog iskustva - Vaš miris, vaš izbor

Stigao je novi trend nanošenja mirisa koji je promijenio način na koji ljudi doživljavaju miris - tehnika koja podiže iskustvo na novi nivo i omogućuje vam interakciju s vašim mirisom na potpuno novi način. Odvažan, luksuzan i krajnje jedinstven… Baš kao i vi.

Ovaj novi, inovativni trend omogućuje vam da kreirate i personalizujete miris. Naučite kako naneti miris na drugačiji način uz All or Nothing parfeme – isprobajte pristup bez ograničenja koji će vam pružiti prilliku da se izrazite na svoj, jedinstveni način.

Vi ste jedinstveni
Dizajnirani da naglase vašu ličnost, All or Nothing parfemi kreirani su tako da im gornja nota bude miris vaše kože. Master kreatorka parfema, Nathalie Lorson, želela je da kreira miris koji će naglasiti vašu jedinstvenu ličnost.

Parfemi

1. All or Nothing Parfem
Zavodljivi orijentalni parfem kreiran je s notama ekskluzivne vanile surabsolute. Dolazi u luksuznom pakovanju i predstavlja prvi korak prema vašem jedinstvenom mirisnom doživljaju.  

2. All or Nothing Unique Accord #1
Senzualni Unique Accord parfem kreiran je s kremastom cvetnom i mošusnom notom u srcu koja se stapa s vašom kožom. To je drugi korak kojim ćete izraziti svoju jedinstvenost.

Eksperimentišite i kreirajte sopstveni miris
Vreme je da odbacite dosadašnja pravila – ovo mirisno iskustvo temelji se isključivo na vašim željama. Pomešajte parfeme i kreirajte miris koji će savršeno odraziti kako se osećate. A što je najbolje, možete ga promeniti svaki put kad vam se promeni raspoloženje…

Želite li da privučete pažnju?
Nanesite intenzivno zavodljivi All or Nothing parfem na unutrašnju stranu zgloba ruke i vrat (i po kosi ako želite) – i pripremite se da očarate sve oko sebe! Možete biti sigurni da će svi pogledi biti upereni u vas.

Želite li da podignete ovo iskustvo na viši nivo?
IAko vas očekuje neko važno dešavanje ili samo želite da se osećate posebno i uživate u luksuzu, nanesite note All or Nothing Unique Accord #1 parfema preko All or Nothing parfema kako biste naglasili celu mirisnu kompoziciju i dodali joj očaravajuću dubinu.

Osećate li se više opušteno ili senzualno?
Očaravajući miris Unique Accord parfema zavešće vas svojim senzualnim, toplim notama kad ga nosite samog. Notama koje podsećaju na toplu kožu i koje se stapaju s mirisom vaše kože, priuštiće vam izuzetno mirisno iskustvo i naglasiti vašu jedinstvenost. Nosite ga samog i nanesite na tačke pulsa.

Želite li da budete intrigantni?
Ponekad želite da budete nepredvidivi, a vaš miris može biti tajni sastojak kojim ćete nekog očarati i zaintrigirati. Nanesite All or Nothing parfem na tačke pulsa i kosu kako biste privukli pažnju. Za jedinstveni preokret, nanesite Unique Accord parfem na vrat i područje iza kolena – to će pružiti neočekivanu dozu zavodljivog mirisa koju ćete podeliti sa sretnikom koji vam se približi.

Dakle, hoćete li živeti na ALL IN način uz ovaj novi mirisni trend?
Vi odlučujete o tome hoćete li eksperimentisati i personalizovati svoj miris. Usudite se da budete jedinstveni uz ovaj novi All or Nothing mirisni koncept – uvek individualan s namerom da naglasi vašu jedinstvenost.

All or Nothing. Vaš miris je vaš potpis.