Hotspot beauty abeceda od A do S: Zašto je S-beauty jedina filozofija lepote koja vam je potrebna

Nedavni trendovi su usredsređeni na rutinu lepote iz svih krajeva sveta. Od A-beauty u Australiji do S-beauty u Skandinaviji, gotovo svako slovo od A do S je jedan hotspot.

Ali zaboravite na T, U, V, W ... sigurni smo da se Hotspot beauty abeceda završava slovom S! U slučaju da je potrebno da vas ubedimo, napravili smo rečnik ovih pojmova za Hotspot beauty kako biste mogli sami da odlučite.

 

A-beauty

Australijska lepota (imenica)
Inspiraciju iz poznatog stila života u Australiji, A-beauty koristi izvorne australijske sastojke koji se fokusiraju na negu kože izložene suncu.

Nije tajna da se u Australiji preferira plaža, pre nego kancelarija. Potreban im je pristup lepoti koji odražava njihov životni stil. Razmislite o nežnoj kremi za sunčanje, umirujućim hidratantnim kremama za kožu oštećenu suncem i serumima koji se bave hiperpigmentacijom. Lepota je o spojenim rutinama koje koriste sastojke iz Australije, poput kakadu šljive i eukaliptusa.

 

J-beauty

Japanska lepota (imenica)

Ukorenjena u drevne tradicije, japanska lepota uključuje tehnike masaže lica s rutinama nege kože zasnovanim na ulju, za glatku i ujednačenu kožu.

J-beauty stavlja fokus na tradiciju i sklad, kombinujući vekovne tradicije sa najnovijom tehnologijom. Popularne su masaže lica koje pospešuju cirkulaciju krvi, kao i izvorni sastojci kao što je sake, pirinač i cvet kamelije. J-beauty takođe podstiče "post kože", praksu izbegavanja proizvoda da bi se koža obnovila.

 

K-beauty

Korejska lepota (imenica)
Jedinstveni sastojci, od puževe sluzi do pčelinjeg otrova, koriste se za sastavljanje kozmetičkih rutina u 10 koraka koje obećavaju prozračnu, mladalačku kožu.

Korejski režimi i rituali postizanja blistave, super meke kože privukli su pažnju ljubitelja lepote. Jedinstveni sastojci sastoje se od rutina u 10 koraka koji obećavaju prozračnu, mladalačku kožu. Smatra se da pčelinji otrov ima relaksirajući efekat na mišiće, a svinjski kolagen je poznat u borbi protiv znakova starenja. 

 

S-beauty

Skandinavska lepota (imenica)

S fokusom na holistički pristup, skandinavski model lepote predstavlja brigu o sebi, iznutra i spolja. Umesto da idealizuje određeni standard lepote, on podstiče dobar osećaj u sopstvenoj koži.

Ako ste isprobali svaku masku za lice koju K-beauty može da ponudi, ispostili svoju kožu u ime J-beauty ili ste bez napora postigli sjaj koji imaju surferke, možda ste zaključili da zapravo samo želite da se dobro osećate u svojoj koži.

 

U Skandinaviji je pristup lepoti posvećen ravnoteži. Manje se brine o tome šta stavljate na kožu, a više o tome kako živite i kako se osećate. Koristeći izvorne sastojke, prioriteti skandinavske lepote su u nezi kože koristeći blage sastojke.

 

Oriflame je ponosan na svoje švedsko nasleđe. S-beauty je možda trend, ali naš pristup je mnogo više od toga.