Četiri beauty trika za nastupajuću sezonu praznika

Praznična sezona je upravo stigla, zajedno sa svečanim večerama i svim događajima koji su već prepravili naše kalendare. Međutim, kada je vremena malo - javlja se i umor. Evo brzih beauty saveta uz koje ćete izgledati i osećati se izvanredno na svakom događaju.

1. Zablistajte
Blistava i sjajna koža je na vrhu liste želja u prazničnoj sezoni – a s prepunim kalendarom događaja koji mogu dovesti do umora i dehidratacije kože, još je važnije obezbediti više tretmana ljubavi i nege. Naš omiljeni beauty trik za borbu protiv suvoće i oživljavanje beživotnog tena pre zabave je nanošenje maske za lice. Pre svega, upotrebite NovAge obnavljajući piling, a zatim pre spavanja nanesite NovAge Intense Skin Recharge noćnu masku za lice  kako biste se probudili s novom energijom i blistavom kožom na dan proslave.

Prekasno je i nemate dovoljno vremena za to? Brza NovAge ProCeuticals biocelulozna maska s niacinamidom i centelom  koja pruža trenutnu hidrataciju biće vam od pomoći. Kada skinete masku, kako biste pojačali blistavost umasirajte kockicu leda po koži ili koristite valjkasti kriomasažer za lice.

 

2. Besprekoran sjaj 
Sada kada smo sredili kožu, vreme je da zaštitite izgled svog tena. Suočimo se s tim, svi želimo da imamo prelepu blistavost, ali ne želimo da se sijamo na fotografijama! Ako naglasite svoju blistavost dodavanjem kapljice tečnog hajlajtera u tečni puder – Illuskin  hajlajter je vrhunski način da stvorite blistavost iznutra – neophodno je da nanesete  kompaktni puder  kako biste izbegli da na fotografijama izgledate previše sjajno ili masno. Nanesite puder paperjastom četkom fokusirajući se na T-zonu, posebno na čelo, oko nozdrva nosa i centra brade.

Ako imate masnu kožu i želite da naglasite sjaj, nanesite hajlajter u maloj krivini samo oko spoljašnjeg ugla oka, umesto da istaknete cele jagodice. Ili koristite hajlajter na bazi pudera (mi volimo naše kuglice sa serumom) da biste dobili blistavu kožu, bez neželjenog sjaja.

 

3. Dodajte iskru modernog sjaja
Ništa ne govori više o „sezoni žurki“ od sjaja i šljokica! Sezona praznika je savršen izgovor da napokon upotebite svetlucave senke i sjajeve za usne koje imate u svom kozmetičkom ormariću. Da biste svoju blistavu lepotu zadržali u domenu modernog odraslog, a ne tinejdžerskog doba, setite se: „manje je više“. Dodajte malo svetlucave senke  na sredinu kapaka. Dodir sjaja se nanosi na liniju trepavica ugaonom četkicom; svetlucavi ukras na vašim noktima dodirom sedefastog laka za nokte... Verujte nam, pretvoriće svaki izgled u trenutno raspoloženje za zabavu.

 

4. Svečani detalji
Nikada ne potcenjujte moć specijalnog parfema koji vam donosi raspoloženje za zabavu! Odlučite se za parfemsku vodu ili parfem koji ima više kompleksnih nota i dubine od vašeg uobičajenog, svakodnevnog mirisa – ovi formati veće koncentracije ostavljaju jači utisak i miris ima tendenciju da traje duže. 

Naš miris koji morate imati ove praznične sezone je novi GG Good as Gold. Kreiran oko ekskluzivnog Glow akorda, smeli miris sija zlatnom lepotom dok se blistavi cvetovi prepliću sa toplim začinskim notama. To je duboko originalan, senzualni miris a njegov dugotrajan kvalitet (dokazano da traje na koži 8 sati) obezbediće da vaša aura zrači zlatnom energijom tokom cele zabave.

Sada je vreme da dodate dodate svoj omiljeni nakit u boji zlata  i uživate u prazničnoj sezoni!

Tekst: