Beauty trend: Lagano konturisane oči ss podignutim trepavicama

Širom otvorite oči! Naglasite ih trepavicama ekstremne dužine i blistavim tenom - evo kako ćete to postići.

Najnoviji izgled koji nam stiže direktno iz Stokholma (pozdravite skandinavsku lepotu!) slavi sjajnu kožu u kombinaciji sa trepavicama koje dotiču nebeske visine kako bi vaše oči bile u centru pažnje. Neka vaše prirodna lepote zablista, dok oči zauzimaju centar scene.

Zdrav izgled kože počinje laganom bazom.
Sve je u nanošenju - želite da se fokusirate na područja kojima je potrebno malo dodatnog prekrivanja, a ostatak kože da održavate svežim. Nakon što hidrirate  kožu i nanesete prajmer, izaberite lagan tečni puder za prekrivanje koji oživljava ten prirodnim, rosnim sjajem. Stavite malu količinu proizvoda na sredinu čela, nosa, brade i obraza. Koristite četkicu za tečni puder, i razmažite prema spolja kako biste stvorili ravnomeran ten. Za perfektni finiš prekrijte oko nozdrva i uglova usta kako biste uklonili neželjeno crvenilo.

Sledeći je trenutak za prirodno, skandinavsko rumenilo.
Izaberite bronzer kremaste formule da biste dobili sjaj iznutra. Suptilno konturišite lice tako što ćete naneti bronzer na jagodice, liniju kose i slepoočnice i na liniju vilice za dodatnu definiciju - omekšajte konturu gustom pufnastom četkom  za prirodan izgled. Upotrebite isti kremasti bronzer za lagano definisanje očiju, nanesavši ispod donjih trepavica, pre nego što prstima ili  četkicom. Za zdravo rumenilo, nanesite više kremastog rumenila na jagodice i utrljajte vrhovima prstiju.

A sada, glavna stvar! 
Za trepavice koje dosežu do nebeskih visina, koje će najbolje naglasiti vaše oči odlučite se za  maskaru koja podiže, produžuje i razdvaja. Započnite u korenu linije trepavica i lagano nanosite cik-cak pokretima da biste stvorili intenzitet. Zatim polako premažite trepavice od korena do vrha, koristeći isti pokret da biste ih razdvojili. Nanesite koliko želite slojeva, sve dok ne postignete efekat širom otvorenog oka za pogled koji osvaja.

Za kraj, uklonite neželjeni sjaj za besprekorni izgled.
Korišćenjem manje, lepršave  četkice, lagano pređite puderom u prahu niz T-zonu, oko ugla nosa i brade - želite da izgledate sveže (ne masno!), a za postizanje zdravog tena sve je u ravnoteži.