“Detoks” i uživanje su u trendu

Trenutak je za one koji ne vole da izlaze iz kuće! Jer to je postalo trend. Jeste li čuli za JOMO (joy of missing out - radost zbog propuštanja)? JOMO ceni sadašnje trenutke,traži zadovoljstvo u onome što trenutno radite. Osmislili smo vodič koji će vam pomoći da prigrlite besramno zadovoljstvo izležavanja, brige o sopstvenim potrebama i svih ostalih umirujućih zadataka koje ćete obavljati u udobnosti svoje pidžame. Dakle, otkažite svoje planove - večeras ostajete kod kuće!

Neka se trenuci koje ste poslvetili sebi računaju
Zašto ne biste maksimalno iskoristili veče kod kuće ugađajući sebi, ulepšavanjem i detoksifikacijom od svog napornog dana? Iskoristite ovu priliku da posvetite vreme sebi - samo napred, prepustite se! Jer razlika između ostati kod kuće i ostati zbog sebe je u raskošnim detaljima. Stoga obucite najfiniju odeću, smestite se u svoj omiljeni kutak i priuštite sebi vrhunsko veče. 

Za lagane, ali luksuzne spa tretmane, pokušajte:

Manikir
Možda ste čuli za Mindful manikir, gde je fokus okrenut ka vama. Pa, ovo je unapređena verzija, u kojoj negujete nokte dok istovremeno uživajući i u drugim aktivnostima. Uz domaći spa centar, slobodni ste da se istovremeno pregledate more video sadržaja dok uživate u bogatim, bujnim bojama lakova za nokte. Evo vam šanse da obnovite, ponovo pogledaate, pa možda i više serija i, ponovite celokupan postupak na nogama. Vidite, multitasking može biti i dobar za vas!

Novi nivo nege lica
Priuštiti sebi luksuzni tretman lica lako je kao 1, 2, 3… 4! Poboljšali smo rutinu razvijajući kolekciju pribora koji će pomoći da vaši proizvodi daju vrhunske rezultate. Jeste li spremni za sjaj? Dajte svojoj koži osveženi izgled pomoću ova četiri koraka: 

1. Važno je početi s očišćenom kožom. Nakon pažljivog čišćenja kože, lep način da olakšate u rutinu nege kože je parenje lica. Započnite dodavanjem tople vode (ne ključale) u posudu, a zatim nekoliko minuta pažljivo držite lice iznad pare. To će omekšati gornji sloj vaše kože, spremajući je za sledeći korak.

2. Sada ste spremni da iskoristite hranljive prednosti maske za lice dok istovremeno sva vaša čuča uživaju u sjajnim mirisima i kremastim, hidratantnim teksturama. Uzmite izdašnu količinu svoje omiljene maske za lice i nežno je masirajte prema gore, ravnomerno je raspoređujući po vratu i licu. 

3. Ostavite masku da odstoji vreme naznačeno na ambalaži, omogućavajući koži da zaista dobije sve prednosti. Nakon toga uklonite masku toplom vodom, a zatim nežno osušite čistim peškirom. Ako koristite papirnu masku, samo izmasirajte ostatak proizvoda kako biste ga u potpunosti iskoristili. 

4. I na kraju, hidrirajte kožu. Da biste zaista pojačali hidrataciju preporučujemo vam da odaberete losion ili kremu za lice  koji najbolje odgovara vašim trenutnim potrebama kože, bilo da smiruje ili hidrira. Zadržaće svu vlagu tako su potrebe kože u potpunosti zadovoljene.. 

Intenzivna maska za kosu
Ok, maska za kosu  se ne može smatrati spa doživljajem, ali može se lako kombinovati sa prethodna dva. A sa zaštitnim, jačajućim ili nežnim svojstvima - zavisno od toga koje odaberete za svoju kosu - dodaje poželjan element našoj raskošnoj rutini. 
Dok čekate da se vaša maska za lice ili lak na nogama osuše, raspodelite raskošni sloj maske o svojoj kosi. Pustite da odstoji najmanje pet minuta, a zatim isperite. Rezultati: glatka, sjajna, i bujna kosa koju ćete voleti!

VRHUNSKI SAVET, KAO ZAVRŠNA MISAO: Imate nekoliko sati za sebe da se zaista odmarate? Pokušajte da se odvojite od interneta. Prigušite svetla i pripremite toplu kupku - dodajte nekoliko kapi Swedish Spa ulja odjavite se sa svih društvenih mreža i pustite svoju omiljenu plej listu. Sada zatvorite oči i uživajte u ovom novom ritualu u koji ste upravo uronili.