Masaža lica: najbolje rutine za zdrav sjaj i buđenje svesnosti

Da li je masaža lica jedina stvar koja nedostaje vašoj rutini lepote? Ova jednostavna jutarnja rutina budi zdrav sjaj i omogućava vam da svoj dan započnete na predivan način!

Otkrijmo kako funkcioniše masaža lica
Svi se pitamo zašto nam je ten svetliji poslije nege lica? Nije sve u proizvodima. Masaža lica izuzetno je važna u stimulaciji kože! Što više pokreta radite i aktivirate kožu, ona postaje svetlija.

Sasvim jednostavno, pravi pokreti mogu pomoći u jačanju cirkulacije, podstaknuti limfnu drenažu (oprostiti se od nadutosti!), pomoći u zatezanjui pružiti opuštajući osećaj.

Posebno je važno da pomažu u postizanju zdravog, prirodnog sjaja i pripremanju kožu za šminku.

Masaža lica: pripremite kožu za savršenstvo
Zagrejte svoju omiljenu podlogu na dlanu i nanesite je vrhovima prstiju.

Korak 1: Vrhovima prstiju lagano pritiskajte od sredine čela prema ivici lica.

Korak 2: Postavite vrhove prstiju na ivice usana i nežno povlačite prema gore obuhvatajući obraze.

Korak 3: Pomerajte vrhove prstiju od područja iznad usana, oko uglova usana prema bradi.

4: Preostalu količinu proizvoda koristite za područje vrata nanoseći pokretima prema dole. Zatvorite oči za opuštajući osećaj.

Ponovite korake 1–4 koliko god puta želite i uživajte u rutini lepote.

Trenutak buđenja svesnosti: dodir luksuza kakav zaslužujete

Osećate li se opušteno i smireno? Nastavite svoj senzorijalni trenutak i dodatno poboljšajte zdrav sjaj kože. Negujte svoju kožu koristeći Divine Touch Cushion tečni puder koji sadrži niz sastojaka dizajniranih da pomognu ujednačavanju ton, prikrivanju nesavršenosti i kreiranju mladalačkog izgleda kože.

Poznato je da hijaluronska kiselina pomaže u prirodnoj hidrataciji kože i pomaže joj da bude glatka i hidrirana. Skin Cherish mešavina koja sadrži prirodne ekstrakte morske vode, marelice, zelenog čaja i bundeve, koji pomažu u nezi kože.

A final touch of Sheer Perfection
Zatim nanesite Divine Touch Cushion tečni puder koristeći Divine Touch jastučić. Zahvatite puder priloženim jastučićem  pritiskujući ga po puderu u obliku kompaktnog jastučića.

1. korak: Tapkajte sunđerom po čelu pa nosu.

2. korak: Nanesite na obraze u smeru prema slepoočnicama.

3. korak Lagano pritiskajte sunđerom neposredno iznad usana i na bradu.

4. korak: Utapkajte na područje ispod svakog oka. Preklopite sunđer na pola ako vam je potrebno preciznije nanošenje. Na kraju, nežno stopite sve prelaze prema ivicama lica i prema vratu.