5 TRENDOVA FRIZURA I STILOVA LEPOTE SA ULICA NJUJORKA

Ulični stil postao je veliki kao i piste na kojima se prikazuje tako da mi, svaki put kada je u toku New York nedelja mode, pretafamo se u izviđače ne skidajući poglede sa modnih pista kako bismo ispratili najnovije trendove kada su u pitanju lepota i oblikovanje kose. Ovo je naših 5 favorita.

 

Neobavezna punđa 

Ova neobavezna frizura uznapredovala je i preselila se iz teretana na ulice kao vodeći trend. Primetili smo da ovakav stil imaju Nicky Hilton i Elena Perminova između emisija. U bilo kojoj prilici, skupiti svoje pramenove u punđu je šik način da kosu sklonite sa vrata kada temperature počnu da rastu.

 

Pletenice uz glavu

Da, trend se vraća u punoj snazi (Valentino je to nedavno i potvrdio). Ova frizura koja se lako održava, sudeći po Bijons, Kendal Džener i Kari Delevinj, vratiće vas u devedesete — tamo gde svi sada želimo da budemo!

 

Vrele ružičaste usne

Boja fuksije odgovara većini nijansi tena; koža izgleda lepše a zubi belje – sve ono čemu težimo, zar ne? Starlete uličnog stila nose ovu jaku, a ujedno i ženstvenu mat nijansu, uz crni ajlajner i vrlo naglašene trepavice. 

Šta će vam trebati: The ONE 5-u-1 Colour Stylist Intense Collection ruž za usne, ,, The One ajlajner, The ONE Eyes Wide Open maskaraNamerno neuredan stil  

Bez preteranog truda – radost za dame! Posle nekoliko sezona vrhunskog doterivanja, kosa dobija opušteniji – upravo ustala iz kreveta izgled. Uvojci koji deluju kao da su sušeni na vazduhu (bez obzira jesu li ili nisu). Pričamo o nečemu što je lako postići! Da li je neko za suvi šampon?


Tamne usne

Niste ljubitelj svetlih usana? Imate sreće, njihova suprotnost je isto tako trendi. Izgledajte sjajno na lak način, preuzmite palicu od Džordan Dun koja pomera granice svojim mat burgundi usnama.


Osnovno: Giordani Gold Iconic Matte LipstickHairX Volume Boost Dry Shampoo
Tekst: Fotografije: Getty images