Nove trendseterke

Decenijama smo pratili profesionalne make-up artiste i modne kuće u potrazi za inspiracijom. Ali, poslednjih nekoliko godina pojavila se nova grupa trendseterki. Beauty blogeri, vlogeri i Instagram zvezde promovišu ono što uskoro postaju trendovi. Na koga biste trebali da obratite pažnju? Evo naše liste!

ZOELLA

Zoe Elizabeth Sugg, poznatija kao Zoella, je jedna od najpoznatijih vlogerki na svetu. Sa dva YouTube kanala i 15 miliona pratilaca, ona je neko na koga moramo računati. Poznata je po svojim beauty vodičima i dosetljivoj veseloj ličnosti.

YouTube: https://www.youtube.com/user/zoella280390
Instagram: https://www.instagram.com/zoella/

MICHELLE PHAN
Amerikanka azijskog porekla, Michelle Phan, bila je jedna od prvih beauty vlogerki na Youtube-u. od 2007. godine njeni video vodiči su pregledani preko 1 bilion puta. Iza sebe ima briljantnu karijeru u digitalnim medijima, a suosnivačica je ipsy i ICON. Pratite njene prelijepe beauty savete i vodiče.

YouTube: https://www.youtube.com/user/MichellePhan
Instagram: https://www.instagram.com/michellephan/

LISA ELDRIDGE
Lisa Eldridge je britanski make-up artist brojnih zvezda i radila je sa mnogim poznatim ličnostima. Ipak ima vremena da podeli svoje ogromno znanje sa širim masama. Uz pomoć svog velikog znanja, uspeva nekad komplikovane trikove da prikaže na jednostavan i razumljiv način.

YouTube: https://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom
Instagram: https://www.instagram.com/lisaeldridgemakeup/

KANDEE JOHNSON
Šarena Amerikanka Kandee Johnson je brzo postala popularna i skoro planetarno poznata po svojim zapanjujućim make-up transformacijama. Ali, ona takođe deli i beauty savete i vodiče. Ovo je odličan kanal za one kojima treba inspiracija ili samo želite da se zabavite.

YouTube: https://www.youtube.com/user/kandeejohnson
Instagram: https://www.instagram.com/kandeejohnson/

IT’S MY RAYE RAYE
Raye Boyce je beauty i modni bloger iz New Yorka. Sa super inspirativnim make-up vodičima, nije čudo da ima skoro 70 miliona pregleda na Youtubeu. Ali, poseduje i odličan Instagram nalog sa predlozima izgleda za svaki dan.

YouTube: https://www.youtube.com/user/ItsMyRayeRaye
Instagram: https://www.instagram.com/itsmyrayeraye/

DALALID

Dalal Al Doub je jedna od najvećih beauty persona na Srednjem Istoku. Njen Instagram nalog ima 1,9 miliona pratilaca a Youtube kanal preko 20 miliona pregleda. Pratite njen rad za savete besprekornog make-upa i prelepe izglede.

YouTube: https://www.youtube.com/user/dalalid
Instagram: https://www.instagram.com/dalalid/

YUYA
16 miliona pratilaca ne mogu da greše - Mariand Castrejon, poznatija i pod imenom Yuya je danas jedna od najzgodnijih beauty vlogerki. Meksička Youtube zvezda je takođe jako popularna na Instagramu i Twitteru, gdje deli detalje iz svog života, „uradi sam“ veštine i najbolje beauty savete.

YouTube: https://www.youtube.com/user/lady16makeup
Instagram: https://www.instagram.com/yuyacst/

FARAH DHUKAI

Sigurno ste već videli kućne savete ove Instagram zvezde u svojim internet novostima. Brzo je stekla popularnost o čemu svedoči njen YouTube nalog. Sa više od 100 miliona pregleda, njeni vodiči se šire munjevitom brzinom.

YouTube: https://www.youtube.com/user/farahdhukai
Instagram: https://www.instagram.com/farahdhukai/Tekst: Fotografije: Getty Images