Pet nezaobilaznih letnjih favorita za kožu

Koja je tajna besprekorne kože tokom leta? Ovo je naših pet najboljih proizvoda za zaštitu i poboljšanje izgleda vaše kože ovog leta.

Pažnja svim make-up minimalistima: ovo je vaše godišnje doba. Svi vole glamur potpuno našminkanog lica, ali postoje slučajevi kada je manje više! Kada stigne leto, možete proći s manje proizvoda sve dok imate one prave. Ostanite s nama i saznate koji su.

Bronzer za bogatiji ten
Budući da će vaša koža postati malo tamnija kada je izložena sunčevoj svetlosti tokom leta, način nanošenja bronzera trebalo bi promeniti u skladu s tim. Poželećete da dodate novu dimenziju svom licu bez značajnijeg prekrivanja. Potez preko čela, po vrhovima obraza i mosta nosa biće dovoljan. Mladalački je i održava mladalački izgled jer ne izaziva UV oštećenja (osim ako ne preskočite kremu za sunčanje, što naravno nećete.) Naš nezaobilazni proizvod je THE ONE Face Styler višenamenski stik , dostupan kao svetlucavi bronzer, hajlajter, rumenilo i mat sredstvo za konturisanje  - četiri e nijanse za dodavanje dimenzije očima, usnama i obrazima.

 

2. Tračak rumenila
Sačuvajte svoje rumenilo u prahu za hladnije dane i umjesto toga odlučite se za kremasti stik za lice tokom leta. Odaberite između hajlajtera ili nijansi rumenila našeg Giordani Gold blistavog bronzera u stiku  da biste upotpunili svoj izgled bojom koja se lako meša, a koja se takođe može koristiti za oči i usne. To je jednostavan način da svom licu uz minimalni napor dodate dinamični sjaj obogaćujući prirodni no make-up look,  a u torbici nosite manje proizvod. Prednost u svakom pogledu.

3. Tečni puder otporan na znoj
The ONE Everlasting Sync tečni puder sa ZF 30  ne samo da dokazano traje do 30 sati (da, dobro ste pročitali!) - i ima zaštitu od sunca - nego je i otporan na znoj i vlagu. Savršen je za vruće letnje dane jer pomaže vašoj koži da zadrži vlagu u suvim okruženjima i apsorbuje vlagu u vlažnom okruženju. Odaberite između originalnih ili mat završnih izgleda i spremni ste!

 

4. Čišćenje četkica
Uobičajeno je da imate masniju kožu i više akni leti. Suprotstavite se tome čestim čišćenjem četkica . Naravno, to nije najuzbudljiviji zadatak, ali uvek bi trebalo da bude deo vaše rutine da biste izbegli nečistoće i rast bakterija koji mogu negativno uticati na kožu! Još jedan dobar način da zadržite masnoće na odstojanju je dvostruko čišćenje , koje će zaista osigurati uklanjanje svih nečistoća, make-upa i prekomernih masnoća s kože pre nanošenja bilo koje noćne kreme.

5. ZF

Bez obzira idete li na posao, ručak ili ćete provesti dan na plaži, uvek zaštitite izloženu kožu od UV zraka. NovAge dnevne kreme za zaštitu kože sa ZF 30 ili 50 izvrsne su za korišćenje ako živite u gradu jer nude zaštitu od sunca, ali takođe pomažu i u smanjenju negativnog uticaja zagađenja. Kada se sunčate ili plivate, koristite Sun 360  proizvode – savršeni su za celo telo!