Pet proizvoda koji utiču na vašu lepotu dok spavate

Većinu stvari je nemoguće raditi dok spavate, ali briga o izgledu nije jedna od njih. Postoji mnoštvo proizvoda dizajniranih za upotrebu tokom noći i naša urednica, Sophia Marinho de Lemos, izdvojila je svoje najbolje izbore. Ovo je top 5 proizvoda koji će unaprediti vaš beauty sleep!

NOĆNA MASKA
Maske su vrhunsko rešenje za negu kože. I, iako tretman od 10-15 minuta može momentalno da učini vaš ten blistavim, ništa ne može da se poredi sa noćnom maskom koja čini da izgledate potpuno odmorno (čak i kada niste). Volim da koristim NovAge Intense Skin Recharge noćnu masku za lice. Obogaćena je hranljivim inka inči uljem, kupuasu buterom i hijaluronskom kiselinom koja je dobro poznata kao sastojak koji obezbeđuje glatku teksturu kože.

2. TRETMAN ZA KOSU KOJI SE NE ISPIRA 
Pribor za stilizovanje kose i  i suv vazduh mogu učiniti kosu beživotnom i krtom, tako da jednom nedeljno koristim proizvod za regeneraciju kose. Moji omiljeni proizvodi su ulja koja su bogata prirodnim sastojcima i pružaju blistavo sjajnu kosu.  Jedan od mojih favorita je Eleo ulje za regeneraciju kose tokom noći, koje sadrži sedam moćnih ulja koja hrane i štite kosu tokom sna.

 

3. HRANLJIVO ULJE ZA LICE ZA HIDRIRANU KOŽU
Moja koža ima tendenciju da bude suva tako da uvek koristim nekoliko kapi ulja za lice (posle seruma i pre noćne kreme). Imam dva favorita: NovAge Nutri6 uljane kapsule za lice koje odlikuje jedinstven spoj šest prirodnih ulja, i Love Nature ulje za lice sa organskim čajnim drvetom i limetom bez parabena. Oba mi pružaju glatkiji, blistaviji ten preko noći.

4. BOGATA NOĆNA KREMA ZA JEDRIJU KOŽU
Kada spavate, vaša koža se regeneriše i stvara kolagen. Zato, uvek upotpunim svoju večernju rutinu nege kože NovAge Ecollagen noćnom kremom protiv bora. Dizajnirana je da poveća proizvodnju kolagena i zagladi postojeće linije. Moje koža izgleda jedrije, glatkije i zdravije.

5. NOĆNA KREMA ZA MEKA STOPALA
Vaše lice i kosa nisu jedini koji mogu imati koristi od noćne nege. Nedelja uveče je idealno vreme za masažu umornih stopala Feet Up Comfort noćnom hidratantnom kremom.  Ona čini da moja stopala budu mekana, osvežena i spremna za novi dan!