Četiri razloga zbog kojih ćete zavoleti novu kolekciju - Beautanicals

Iako se svakodnevno lansiraju novi beauty brendovi, malo je onih koji su u zaista u trendu i relevantni za današnje potrebe kao Beautanicals. Evo četiri razloga zašto.

Transparentnost je novi trend
Sa toliko vraćenih proizvoda i sumnjivih tvrdnji kojih smo bili svedoci, svi smo postali super-skeptični u vezi sa onim što koristimo za negu tela. I to s pravom. Kao posledica toga, provodite mnogo vremena istražujući šta se zaista nalazi u vašim proizvodima i donosite pametnije i svesnije odluke. Dakle, što je brend autentičniji, transparentniji i „čistiji“, to je bolji za sve. 

Sve više prirodnih sastojaka
Proizvodi sa prirodnim ili biljnim sastojcima popularan su trend već nekoliko godina - doživljavaju se kao čistiji i bezbedniji. Ali sada su još popularniji, jer smo saznali kako imaju jednake efekte - ako ne i bolje - nego proizvodi bez prirodnih sastojaka.

Odgovorna lepota
Svi smo postali veoma svesni emisije ugljen-dioksida i uticaja na životnu sredinu. Biti viđen kao „zelen“ postalo je ogroman trend, a za mnoge od nas to je način života. Kupovinom održivog proizvoda osećate se bolje, pa tražite reciklirane materijale u ambalaži, biorazgradive formule i čak želite da budete sigurni da svi sastojci etičkog porekla. Zbog toga je svaki proizvod koji je registrovan pri Društvu vegana™ često na vrhu vaše liste želja. 

Zdravo je lepo

Trend zdravog života i razumevanje koliko je dobro zdravlje direktno povezano sa našim izgledom eksplodirali su u novije vreme. Zbog toga birate proizvode koje za negu tela na isti način kao i hranu. Proizvodi sa prirodnim, čistim i jednostavnim sastojcima koji sadrže vitamine i minerale - i to u što većem broju.

Inspirisani čistim prirodnim resursima Skandinavije, i razvijeni sa stručnošću švedskih farmaceuta, nova Beautanicals kolekcija nudi efikasne proizvode za negu tela i kose u skladu sa svim tim trendovima. Nije ni čudo što znamo da će vam se svideti!

Tekst: