Kako organizovati Zoom make-up zabavu

Pošto smo neprikosnoveni ljubitelji lepote, najnovija pomama među šminkerima je klub čiji želimo da budemo članovi: Zoom make-up žurke! To je make-up ekvivalent virtuelnom happy hour satu, kada vaši video materijali postaju kreativni isprobavanjem različitih izgleda šminke.

Rođen u vreme lokdauna, ovaj onlajn trend lepote je predodređeno da nastavi da povezuje ljude širom sveta zbog zajedničke ljubavi prema lepoti. Želite da se pridružite klubu? Pogledajte kako da organizujete make-up zabavu.

Kultni beuaty izgled ili TikTok trend šminke?
Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju odabir teme za vašu zabavu, pa pustite mašti na volju. Bez obzira da li eksperimentišete sa najnovijim trendovima šminke koji postaju viralni na TikToku  ili birate kultni beuaty izgled  (stari holivudski glamur Merilin Monro), jedino pravilo je da ih pomešate i izađete iz svoje zone udobnosti.

Savet: Predlažemo da naizmenično odaberete različite izglede za svaku zabavu – i ponesete tablu sa referentnim fotografijama za raspoloženje da biste započeli zabavu. Nemojte se ograničavati samo na izgled šminke - ove zoom zabave funkcionišu podjednako dobro i u isprobavaju nove frizure. 

Nezaobilazni make-up favoriti
Ne može se poreći da provodimo mnogo vremena onlajn. Sada živimo u brzom tempu dvostruke realnosti, stalno prelazimo sa onlajn sastanaka na sastanke licem u lice. Pa ipak, naša šminka nije nužno dizajnirana za to. To je zato što su veb kamere tamne boje – da, postoji razlog zašto vaša maskara uvek izgleda sivo ili izbledelo na ekranu!

Savet: Imajte uvek spreman set šminke spreman za zumiranje i koji dobro funkcioniše i naprikazu kamere. Posebno volimo nove THE ONE 5 u 1 Wonder Lash Ultra plavu maskaru i THE ONE 5 u 1 Wonder Lash Ultra maskaru.  Formulisane sa mešavinom digitalnih pigmenta, klinički su testirane kako bi vam pružile crnji izgled trepavica na ekranu. Osim toga, raznobojna paleta šminke (od klasičnog crvenog ruža, do svetlih, trendi nijansi senki) će biti korisna – možda će one neiskorišćene nijanse konačno početi da igraju svoju ulogu!

 

Pozivamo sve ljubitelje lepote! Vreme je za igru
Prvo, zoom make-up žurke se odnose na zabavu i istraživanje šminke u bezbednom prostoru. Dakle, okupite grupu koja je otvorena za eksperimentisanje sa različitim izgledima šminke. Pozovite svoje najbolje prijatelje, ili još bolje – pošaljite pozivnicu na Instagramu ili Fejsbuku da upoznate nove prijatelje iz celog sveta a koje interesuje make-up.

Savet: Izađite iz svoje zone udobnosti! Igrajte se sa trendovima šminke i neočekivanim bojama koje niste mogli da zamislite da ih nosite u stvarnom životu – možda ćete na kraju pronaći novi omiljeni izgled ili naučiti novu tehniku. 

Reci mi da voliš šminku, a da mi ne kažeš da voliš šminku
Kada svi kreiraju svoj završni izgled, napravite snimak ekrana ovog virtuelnog događaja i podelite ga sa svojim pratiocima na društvenim mrežama – i inspirišite druge da se pridruže zoom klubu lepote!

Tekst: