Tri načina da privučete pažnju i pojačate samopouzdanje

Kada najjače osećate samopouzdanje, izgledaćete privlačniji onima oko sebe. Ponekad je jednostavna promena u rutini šminkanja, dodatak garderobi ili novi miris sve što vam je potrebno za jačanje samopouzdanja!

Ko ne voli osećaj dodatne pažnje? Evo tri isprobana načina kako da budete sigurni da privlačite više pogleda gde god da krenete. Čak imamo i savet kako da se istaknete tokom Zoom sastanaka  za one koji još uvek rade od kuće!

Usne visokog sjaja dokazano privlače veću pažnju

THE ONE Irresistible Touch ruž visokog sjaja daje zapanjujući izgled usana visokog sjaja za koji je klinički dokazano da privlači pažnju ljudi oko vas. Štaviše, ovaj efekat privlačenja prevazilazi realnost - dokazano je da deluje i na ekranu. Kada smo testirali ovaj ruž na panelu volontera, ovo su bile neke od povratnih informacija koje smo dobili:

“Zbog njega sam se osećala privlačno i lepo!”        

“Potpuno prekrivanje od prvog dodira, predivnog sjaja i boje, dugo ostaje na usnama i čini čitav izgled atraktivnijim!”

THE ONE Irresistible Touch ruž visokog sjaja  zbog koga ćete se osećati kao milion dolara, i zar ne, svi želimo taj osećaj? Dugotrajan i sa neverovatnim sjajem i snažnom pigmentacijom, ovo je izgled usana koji će ljude zaista zaintrigirati.

img-1 - 3 Ways to Get more Attention for a Boost of Confidence.jpg

Metalik trend da biste se osećali više samopouzdanja
Trend koji najviše privlači pažnju, viđen na pistama ove sezone, je metalik. Bilo da se odlučite za srebrnu kožu, punu lanaca kao što je viđeno na revijama Paco Rabanne jesen/zima 2020, ili čak za elegantan zaokret u sportskoj garderobe sa metalik pamučnim trenerkama Karla Lagerfelda, metalik dodatak u vašu garderobi je nešto što će doneti malo radosti vašem izgledu. Da ne spominjemo sve dodatne poglede koje ćete sigurno dobiti!

A vaše nove sjajne favorite ne morate čuvati samo za noćne izlaske. Uparite metalik suknju sa neutralnom majicom ili dodajte metalik cipele uz bilo koju kombinaciju. 

img-2 - 3 Ways to Get more Attention for a Boost of Confidence.jpg

Za privlačenje koristite tajno mirisno oružje
Ako volite da budete u centru pažnje, zašto onda sve prepuštate slučaju? Želite tajno oružje koje vam pomaže da privučete. Magnetista parfemska voda  je prvi miris u istoriji za koji je naučno dokazano da privlači muškarce.

Koristeći sastojke dobro poznate po svojim stimulativnim svojstvima, kreatorke parfema Emelie Coppermann i Alienor Massenet stvorile su moderan i zadivljujući miris oko akorda pasiflore - sastojka koji povećava moć privlačenja jer sadrži hrizin, biljno jedinjenje za povećanje testosterona.

Da bi potvrdili efekte privlačnosti mirisa, kreatorke parfema su sarađivale sa neuronaučnicima kako bi testirali efekte Magnetiste. Testovi su sprovedeni u tri faze - procena emocionalnih odgovora, aktivnosti mozga i praćenje oka. Kombinovani rezultati testiranja bili su pozitivni, pokazujući da Magnetista izaziva emocije, utiče i povećava vašu moć privlačenja.

Pa izlazak ili boravak kod kuće... koga briga? Vreme je da pojačate zvuk svoje omiljene pesme i uživate u tom novom ružu, metalik odevnom komadu i novom mirisu. Sve dokazano poboljšava vašu igru privlačenja.