Love me Tender: Vaš omiljeni Oriflame balzam za usne još od 1980.

Otkada se pojavio na Oriflame sceni, 1980. godine, Oriflame Univerzalni balzam spasio je bezbroj suvih usana, pa smo shvatili da je došlo vreme da pridružimo omiljenom neseseru obaveznog saputnika. Evo pet razloga zašto je Univerzalni balzam čini da nam srce lupa jače!

1. Univerzalni balzam voli Vaše usne...

Da li suve, bolne i ispucale usne mogu da pokvare zabavu? Ne plašite se, tu je Univerzalni balzam da spasi situaciju! Pčelinji vosak i vitamin E hrane i štite Vaše usne od ledenog vetra ili nepodnošljive vrućine. Univerzalni balzam očuvaće Vaše usne mekim i hidriranim u svim vremenskim uslovima.

2. ... i ostale delove Vašeg tela!

Univerzalni balzam sadrži sastojke koji su posebno osmišljeni da štite i hidriraju Vašu suvu, grubu ili ispucalu kožu. Zato, samo napred i nanesite ga na laktove i kolena, zanoktice, nos, obrve ili bilo gde! Nebo je granica!

3. Univerzalni balzam može dopuniti i šminku

U vreme kada koristimo dosta koraka tokom nege i koristimo desetine proizvoda kako bismo dostigli savršeni izgled, ponekad je dobro imati jedan proizvod za više namena. Nanesete Univerzalni balzam i na jagodične kosti za dodatni sjaj.

4. Univerzalni balzam prati Vas na svim avanturama!

Nije teško prepoznati upečatljivi dizajn Univerzalnog balzama i još je lakše poneti neodoljivo malo pakovanje za svaku situaciju u kojoj se možete naći! Spakujte ga u svoju torbicu ili džep jakne i biće Vam uvek dostupan. Može Vas čekati na Vašem radnom stolu, u kolima ili na noćnom ormariću.

5. Univerzalni balzam je za svakoga

Sa toliko različitih ukusa između kojih možete izabrati, budute sigurni da postoji Univerzalni balzam za svaku priliku – možete ih čak uskladiti sa svojim izgledom. Od brusnice do ruže, cimeta ili badema, svaki ukus ima svoju prepounatljivu formulu (nepromenjenu od 1980) koja hrani Vaše usne i čini ih mekim i spremnim za poljubac. Cmok!

Nazdravimo Unverzalnom balzamu. Ispred nas su još decenije ovakve ljubavi!