Proizvod prirode

Prirodno, poludrago kamenje krunski je dragulj svih naših Norrsken kolekcija. Od moćnog akvamarina do tamnoplavog sodalita i nežnog ružičastog kvarca, svaki je komad vešto poliran i ručno postavljen unutar nežnog dizajna koji čuva njegove tajne.

Ključ je jedan od najuniverzalnijih simbola koji tradicionalno predstavlja znanje, moć i tajanstvenost. Prekrasno ukrašeni privezak Unlocked Aquamarine ogrlice koji visi na lančiću zlatne boje, optočen je blistavim kristalima kubnih cirkona i krunisan sa četiri ručno polirane kuglice prirodnog akvamarina - kamena istine i poverenja. Nosite je kao pojedinačni modni dodatak uz minimalističku odeću za maksimalni utisak.

Dizajnerski tim Norrsken nakita sa sedištem u Stokholmu zaljubio se u cvet dan i noć, njegov zadivljujući kontrast duboke ljubičaste i jarkožute boje, koja je u Švedskoj i mnogim delovima sveta poznat pod istim imenom. U Pansy Sodalite ogrlici i naušnicama, latice cveta zlatne boje spojene su s masivnim tamnoplavim, ručno brušenim sodalitom kako bi naglasile njegovu prirodnu mermernu lepotu.

Tradicionalno se veruje da ružičasti kvarc, nežni kamen neprolazne ljubavi, leči ranjena srca. Nežno polirani komad ovog prirodnog kamena je osnova Sweet Brier Rose Quartz kolekcije. Bilo da se odlučite za ogrlicu s prefinjenim lančićem, naušnice s kapljicom ili jednostavno zadivljujući prsten, svaki je kamen pažljivo ručno postavljen u nežni okvir s oplatom od ružičastog zlata.

Svaki kamen, nekada skriven duboko u zemlji, ima svoju priču. Norrsken nakit slavi prirodne različitosti svakog komada, osiguravajući da vaš kamen bude „samo vaš“.