Beauty trend! Monohromatska smeđa za definisanje očiju

Prirodna lepota još više se ceni! Jednobojni trend ove sezove u toplim, prigušenim nijansama smeđe dolazi pravo sa modnih pista. Ovladajte ovim elegantnim izgledom uz naše stručne savete.

Sveža, blistava koža je uvek u modi, a ovaj trend se sada još više ceni - savršen je za one koji vole prirodni izgled šminke, ali osećaju se pomalo golo bez definisanih očiju, a šminkanje s monohromatskom paletom različitih nijansi smeđe prirodne boje za novi sofisticirani nivo. 

Konturisanje kremastim teksturama
Da biste stvorili blistav ten, koji izgleda kao da dolazi iznutra, radite s kremastim teksturama kako biste oblikovali jagodice i uokvirili oči. Kremaste teksture se lako tope na koži, prirodno definišući vaše karakteristike i zadržavajući svež, blistav izgled. Zamislite tople smeđe olovke za oči kako biste poboljšali konture oka, višenamenske stikove za oblikovanje lica u boji bronze i kremaste hajlajtere u boji zlata! Koristite toplotu prstiju kako biste ujednačili ivice.

Dodajte očima suptilnu definiciju
Trik je da budete prirodni - želite da definišete oči i ne želite da preterate sa smeđom nijansom. Sve je u stvaranju intenziteta na liniji trepavica. Prvo premažite trepavice maskarom koja razdvaja, pre nego što na gornju liniju trepavica nanesete tečni ajlajner. Da biste produbili koren trepavica, potrebno je da popunite praznine između trepavica odozdo - podignite kapak i nanesite kremastu olovku za oči u koren gornje linije kapka radi prirodnog izgleda.

Poboljšajte ten nijansom boje
Prirodni tonovi izgledaju ultra šik, ali jednobojna smeđa paleta može može izgledati beživotno ako je ne pojačate nijansom boje. Nakon što uokvirite usne prirodnom smeđim olovkom, popunite spoljne ivice i ujednačite. Poboljšajte izgled mrvicom ružičaste boje u sredini usne - i dalje će izgledati kao prirodno smeđa boja, ali celokupni 3D efekat dodaće malo živosti.