Novi Trend: Hibridna šminka

Ljubitelji šminke, pažnja! Stiže novi trend u vaš grad i mi smo super uzbuđeni! Želite da saznate više o hibridnoj šminki kao zašto i vi treba da joj se radujete? Stižu odgovori.

ŠTA JE HIBRIDNA ŠMINKA?

Hibridna šminka je šminka sa unapređenim benefitima i teksturom u odnosu na one koje obično nalazimo u proizvodima za negu kože. To podrazumeva podloge visoke pokrivne moći sa ultra lakom teksturom, proizvode za negu usana i pudere za lice sa zaštitnim faktorom. Drugim rečima to je šminka superiornih karakteristika koja se istovremeno brine o vašoj koži. 

U KAKVE PROIZVODE TREBA DA ULAŽETE?

Osmislili smo nekoliko proizvoda sa dodatom vrednošću da bismo vam pružili šminku sa najboljim mogućim efektima. Ovo su proizvodi u koje treba da uložite:

1. Giordani Gold mineralni tečni puder sa ZF 15

Ovaj tečni puder obogaćen dragocenim italijanskim vulkanskim mineralima pruža ne samo kompletnu i dugotrajnu pokrivenost već pomaže u borbi protiv starenja. Oporavlja kožu i čini je glatkom. Tokom dana štiti vašu kožu zaštitnim faktorom SPF15.

2. Giordani Gold balzam za podmlađivanje usana

Ovaj multifunkcionalni balzam za usne obogaćen je dragocenim Vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama – bogatim botaničkim uljima koja omekšavaju i neguju vaše usne, kao i hijaluronskom kiselinom koja daje vašim usnama  potrebnu vlažnost i punoću. Sa zaštitnim faktorom 12 štiti delikatnu kožu vaših usana.

 

3. Giordani Gold korektor

Ovaj zgodni korektor poboljšava izgled kože ispod očiju i takođe savršeno pokriva sve nepoželjne nesavršenosti celog lica. Njegova kremasta podlog koja se lako stapa sa tonom kože sadrži biljni ekstrakt koji neguje mladost vaše kože.

 

4. Giordani Gold mineralni puder u kamenu SPF 15

Ovaj puder obogaćen mineralima daje potpunu pokrivenost sa veoma laganom završnicom.  Njegova formula sastoji se od 90% mineralnog pudera, antioksidanata i zaštitnog faktora SPF 15, i sprečava preuranjeno starenje.

 

 

 


Tekst: