Party Time: Četiri make-up trika za prazničnu sezonu

Ponovo je to doba godine! Vreme je za zabave i proslave! Trebaju vam uputstva za šminkanje za posebne prilike? Ne bojte se! Naučićete četiri načina koja će vam pomoći da izvučete maksimum od šminke ove sezone a i nakon toga. Pogledajte ih!

Koristite zlatnu
Zapamtite, ključno je koristiti je štedljivo, tako da ne skrećete pažnju na postojeće fine linije!

1. opcija: Dodajte notu zlatne senke  a sredinu kapaka ili prekrijte ruž dodirom zlatnog sjaja. Usne će izgledati punije. 

2. opcija: Izgradite definiciju na vrhu jagodičnih kostiju pomoću svetlucavog kremastog hajlajtera poput THE ONE Face Styler  ili hajlajtera u prahu kao što je THE ONE IlluSkin tečni hajlajter.

Bez obzira na sve, trepavice bi trebale da budu crne. Koristite  Mystic Black THE ONE 5 u 1 Wonder Lash XXL maskaru. 

Isprobajte crvene usne
Dobar savet kako da crveni ruž izgleda modernije je da uzmete samo jedan sloj papirne maramice tako da bude zaista prozirna. Zatim je nanesite na usne i nanesite malo pudera u prahu za lep, baršunasti izgled.

Oči treba usaglasiti, obrve jednostavno oblikovati, a što se tiče kože - zdrav, rosan sjaj je sve što vam treba.

Idite na dramatične linije
Nacrtajte urednu liniju duž gornjeg i donjeg kapka pomoću ovog trika:

Sednite i gledajte u ogledalo na postolju kako biste gledali pravo i kako bi vam obe uke bile slobodne. Iscrtajte crtice duž linija trepavica tankim flomasterom kao što je THE ONE Eyeliner Stylo . Povežite crtice da biste napravili jednu preciznu liniju i na gornjem i na donjem kapku. Za dramatičnije, mačje oko, odaberite The ONE Kajal ajlajner!

Uravnotežite ovaj izgled sa besprekornom bazom poput THE ONE Everlasting Sync tečnog pudera.

Fokusirajte se na područje ispod oka
Veliki niz noćnih izlazaka znači i da će biti potrbeno da pokušamo da sakrijemo podočnjake nakon toga, a korektori su naši spasioci.

Nacrtajte dva oblika slova „C“ u uglovima očiju pomoću korektora  THE ONE IlluSkin Concealer  . Uzmite četkicu za korektor i ujednačite s puderom.
Naš vrhunski savet za naglašavanje očiju je ne preterate s tamnim ajlajnerom. Umesto toga, isprobajte THE ONE Colour Unlimited senku duž linije trepavica.

Tekst: