Ružičasto zlato je u trendu:Evo šta treba da znate o ovom traženom, ružičastom metalu

Traženo među ljubiteljima nakita širom sveta, ružičasto zlato je omiljeno zbog moderne, rumene nijanse koja se odlično uklapa u gotovo svaki stil. Lepo je i nežno, ako imate klasični stil. Ali takođe stvara prilično šik izgled ako volite da budete u trendu, što dokazuju „it girls“ i dizajneri traženih komada nakita. Saznajte šta ovaj plemeniti metal čini posebnim - luksuznim blagom koje možete dodati svojoj kolekciji nakita.

 

Istorija ružičastog zlata: prvi ga je upotrebio Faberže
Čuveni carski zlatar, Karl Faberže (Carl Fabergé), prvi je koristio ružičasto zlato u svojim kitnjastim kreacijama, posebno u svojim čuvenim Faberžeovim jajima. Nazvan kao „rusko zlato“ u 19. veku, ovaj plemeniti metal kasnije je preimenovan u ružičasto zlato kada je stekao popularnost kod zlatara širom sveta 1920-ih.

 

Kako ružičasto zlato dobija svoju prelepu nijansu
Nežna ružičasta boja je zapravo mešavina tri različita metala - žutog zlata, srebra i bakra. Sa savremenim i ženstvenim izgledom, modernim i luksuznim, ružičasto zlato je često metal izbora koji draguljari koriste za obeležavanje posebnih prilika, poput proslava jubileja.

 

Novi miris blaga: Ikona ponovo osmišljena u savremenom dizajnu ružičastog zlata
Znate osećaj koji imate kada stavite nakit koji oduzima dah? Skoro je neopisivo, ali nakit podiže vašu auru od trenutka kada dodirne vašu kožu. Zamislite sada taj osećaj u bočici, pa ga možete doživeti uz vrlo malo parfema. Sa ekskluzivnim akordom ružičastog zlata, Giordani Gold Essenza Blossom  je upravo to - topao, senzualan i blistav Parfum-dragulj. I poput izuzetnog nakita, čuvena bočica ukrašena je pravim detaljima od ružičastog zlata od 18 karata na čepu!

 

Odišite savremenom elegancijom u ružičastom zlatu
Dizajnirana da proslavi 45. godišnjicu Giordani Gold brenda, ova ogrlica ograničenog izdanja  zaista je kolekcionarski komad za one koji prihvataju umetnost lepog življenja. Svojim modernim izgledom u boji ružičastog zlata, on predstavlja sofisticiranost. Vreme je da dodate ovo željeni plemeniti metal u svoju kolekciju blaga. 

Tekst: