Zalet u stvarnost: Winged ajlajner

Uvek prisutan na modnim pistama, mačkasti izgled je uvek u trendu. Ali ove sezone je potrebno da winged ajlaner look prilagodite svom oku, čineći liniju jedinstvenom - evo kako ćete to uraditi.

Od finih ženstvenih poteza do vrlo izražajnih, crni tečni ajlajner je veliki trend na svakoj pisti. Šminkeri su radili sa oblicima očiju modela kako bi ga učinili individualnim, sa različitim izgledom linija.

Nije to bilo kakva linija, budite preizni
Trik u nanošenju ajlajnera poput profesionalca je intenzivno crna formula koja lako klizi - to čini nanošenje brzim i preciznim, posebno ako odaberete ajlajner - olovku sa dugim vrhom koji može biti zaista oštar. Da biste stvorili preciznu liniju, uvek krenite od linije koja prati koren trepavica. Počnite tako što ćete vrhom krenuti od unutrašnjeg dela oka, a zatim se, dok se pomerate ka spolja, povucite spoljni ugao oka, tako da možete u jednom potezu povući ravnu liniju. Zatim vrhom prsta lagano prebacite pritisak na kraj obrve i povucite liniju ka obrvi. Ako želite još izražajniji izgled, napravite širi potez povlačenjem olovke da biste stvorili željenu debljinu pomoću bočne strane vrha. 

U kombinaciji sa svetlucavom kožom
Blistavi ten daje ovom izgledu dodir svežine, da ne bi izgledao teško. Za blistavi sjaj, pomešajte nekoliko kapi tečnog hajlajtera sa tečnom podlogom pre nanošenja na kožu. Ili, ako želite suptilniji efekat, pomešajte kapljice tečnog highlightera sa svojim hidratantnom kremom kako biste stvorili blistavu bazu. Kada vam je osnova ujednačena, nanesite na lice nežno bronzani ili tamno smeđi kremasti stik- kremasta tekstura će se stopiti na vašoj koži za prirodan izgled, bez suvišnog sjaja. Završite dodirom pudera oko uglova nosa, sredine brade i u T-zoni.

Napravite ga modernim pomoću neprevidivih izbora
Uvek omiljeni crni ajlajner ponekad može zaći i na teritoriju klasične šminke. Učinite ga modernim nepredvidivom, dramatičnom bojom noktiju. Hladna, pastelna nijansa ljubičaste je boja sezone, koja će svakom izgledu dodati trendi detalj.