Slasni beauty trikovi koji će sigurno zadovoljiti želju za slatkim

Svima nam se s vremena na vreme javi želja za slatkim – zato je tu popodnevna užina! Ali zamislite kada bi kozmetička poslastica mogla da zadovolji vašu želju za slatkim umesto posezanja za nezdravim zalogajima. Na našu sreću, trend božanstvenih gurmanskih mirisa upravo je na sceni. Od slatkih parfema do slasno mirisnog make-upa i tretmana za negu tela, otkrijte naš izbor najboljih kozmetičkih proizvoda koji će sigurno zadovoljiti vaše želje za slatkim – 100% bez osećaja krivice.

img-2.jpg

Slasni dašak slatkog mirisa

Veza između mirisa i naših emocija je neosporna, zato ne čudi da doza slasno slatkog mirisa može razbuditi dobro raspoloženje. To je mirisni odgovor na šećer, objašnjava kreatorka mirisa Marine Ipert: „Šećer nam pomaže da opustimo um. Gurmanski mirisi imaju isti učinak, daju nam dobar osećaj i mirnoću.”

 

Volimo OH! SWEET Dulce de Leche toaletnu vodusa šumećim bombonima od breskve i želeom od ruže koji unose nostalgičnu slatkoću u neodoljive mlečne vrtloge Dulce de Leche mirisa – ona stvarno osvaja vaša čula. Osim toga, niža koncentracija mirisa, jer se radi o toaletnoj vodi, znači da je miris laganiji i prikladan za češće ponovno nanošenje. I verujte nam, poželećete više puta da  nanesete ovaj mirisni dezert!

 

Make-up koji ostavlja jasnu reakciju: „Mmm...“

Lagani ruž za usne obogaćen slatkim mirisom vanile? Mmmm, naravno! Trend gurmanskih mirisa obogaćuje make-up neodoljivim, mlečno-čokoladnim mirisima - a naši tinejdžeri iz 90-ih ne mogu biti sretniji s ponovnom pojavom make-upa s osećajem slatkoće! Prema rečima master kreatorke mirisa Émelie Coppermann, ove nostalgične konotacije ključni su razlog zašto su ovi mirisi toliko popularni: „Gurmanski mirisi donose nam utehu, često nas vraćaju u prekrasna sećanja iz djetinjstva“, kaže ona.

Zasladite svoju make-up torbicu tako da svako nanošenje i doterivanje budu ukusna poslastica zahvaljujući našim omiljenim mirisnim make-up proizvodima: THE ONE Irresistible Touch ruž visokog sjaja - Sweet Caramel s mirisom vanile i OnColour All Eyes paleta senki za kapke - Wild Chocolate s mirisom čokolade.

img-4.jpg 

Započnite svaki dan raskošnom dnevnom rutinom tuširanja
Ako svakog jutra rutinski posegnete za osvežavajućim gelom za tuširanje, mogli biste da propustite jednostavan – i neodoljiv – način da počastite sebe svaki dan. Raskošne, kremasto gurmanske note, poput organskog kakao maslaca i kokosovog ulja u Love Nature hranjivoj kolekciji proizvoda, pružaju osećaj nežnog zagrljaja. Posebno nam se sviđaju Krema za tuširanje i Krema za telo, koji zajedno donose slojeve predivnog mirisa i obavijaju vašu kožu – i osećaje – bogatom 48-satnom hidratacijom.