Postignite izgled: Lepotica leta

Letnji dani zahtevaju promenu vaše rutine lepote. Takođe je pravo vreme da eksperimentišete sa svojoj šminkom, prebacite miris na lakšu verziju i zabavite se! Evo najboljih Oriflame potrepština za leto!

 

Besprekoran ten
Započnite svoj besprekorni letnji izgled tečnim puderom koji će biti postojan bez obzira na to koliko su vlažni ili vrući dani:  Giordani Gold Liquid Silk tečni puder će vam pružiti savršen prirodni sjaj, a istovremeno vas štiti od spoljnih faktora. Takođe je najbolji izbor za kombinovanu ili masnu kožu jer će vam dati mat izgled tokom dana!

Ten sa poljupcem sunca
Sledeći korak! Dodajte dimenziju svom licu pomoću trendi THE ONE Face Styler višenamenskih stikova za konturisanje, isticanje, bronzer i rumenilo - možete ih mešati i slagati da biste dobili blistav izgled, osunčan izgled.

Duže i jače trepavice
Maskara je neophodna tokom čitave godine i tokom ovih vrelih letnjih dana preporučujemo izbor koji ne samo da nudi trenutnu dužinu i volumen, već i neguje i podržava rast vaših trepavica. Pripremite se, nova Giordani Gold Incredible Length Potion uskoro će postati vaša omiljena maskara!

Neka vaše obrve privuku pažnju!
Budući da smo kod šminkanja očiju, ne smete zaboraviti na obrve! The ONE set za obrve će vam pomoći da stvorite dobro oblikovane, definisane i prirodne obrve koje ostaju prelepe bez obzira na vremenske prilike.

Neka vaše usne govore umesto vas!
Vreme je za finiš! Obavezno odaberite nijansu ruža za usne koji će vas izdvojiti! Šta kažete na The ONE Powershine HD ruž za usne? Prožet je mikro prahom koji pruža biserni sjaj i hidrira usne.

Letnji mirisi
Ništa bolje ne upotpunjuje vaš letnji od laganih i svežih mirisa iz Sensity kolekcije - i imate 3 mogućnosti izbora: cvetno-orijentalni miris poput Midnight Mist cvetno-voćni miris poput Pink Bloom  ili citrusne arome Sun Sparkle!

Nešto za njega…
Ovaj članak se odnosio na vas i sigurni smo da ste otkrili proizvode koje želite da isprobate ovog leta. Ne zaboravite da iznenadite one do kojih vam je stalo malim poklonom! A ništa se više ne poklapa sa letnjim ludorijama od novog Mister Giordani Aqua – toaletne vode sa drvenasto-vodenim notama pelina, plutajućeg debla i vetivera.