Najvreliji letnji trendovi (i mirisi koji idu uz njih)

Vreme je da ovežite svoju letnju garderobu, ali šta će se ove sezone nositi? Kako bismo vam pomogli, predstavljamo vam četiri nezaobilazna trenda i četiri mirisa koji ih prate i dopunjuju – mirisaćete fantastično, a tako ćete i izgledati!

NABORI I KARNERI

Ako volite fiestu, onda će vam odgovarati „španski“ letnji trend. Bluze sa spuštenim naramenicama, svilenkaste crvene tkanine sa detaljima od crne čipke i bogati nabori je ono što ćete nositi ove sezone na odmoru. Uz ovaj trend savršeno se uklapaju cvetni parfemi sa crvenim jasminom ili đumbirom u srcu mirisa I, zasenićete sve – to vam garantujemo! 

Obožavaćete: My RedSo Fever

NEŽNA ROMANTIKA

Vi ste ženstvena devojka i ponosite se time. Za vas, provod na plaži podrazumeva široke, dugačke haljine, talasastu kosu i preplanulu kožu. Imate sreće jer – romantika se vratila na velika vrata! Ovog leta, sve je u cvetnim dezenima i čipkastim detaljima, lepršave haljine i materijali u beloj boji ili pastelnim tonovima. Za devojke koje planiraju da najtoplije mesece provedu napolju, parfem mora biti delikatan, cvetni – jorgovan, cvet narandže, bela ruža i frezija; kao dašak slatkastog letnjeg vazduha. 

Nadahnuće vas: Women’s Collection, Volare ForeverEclat Femme Weekend

KVADRATI I PRUGE

Tkanine sa kvadratima i prugama su osavremenjeni – kao odeća za izlet, samo mnogo interesantnija! Vaš stil ne iziskuje mnogo truda, a ipak uvek izgledate elegantno. A takav treba da bude i vaš parfem, od kraljevskog belog ljiljana ili đurđevka, da upotpuni vaš lagani, prefinjeni stil.

Zaljubićete se: Tenderly Promise i Incognito for Her

TRENDSETER

Ovih dana, svi kul klinci nose veš kao garderobu za izlazak – da, spavaćica je sada modni vrh. To je trend koji zahteva dosta samopouzdanja, ali to je ok, vi ga i ovako imate na pretek. Uz ovo ide “buntovni” parfem – nešto zabavno i upečatljivo sa notama bele čokolade, duvana ili vanile! 

Probajte: Love Potion SecretsVIP OnlyTekst: Fotografije: Getty Images