3 načina da poboljšate negu usana

Ko ne voli da ima našminkane usne? Od svetlih mat, upečatljivih ružičastih do prirodnog sjaja... ali ni jedan ruž za usne ne može stvoriti savršen utisak ako usne nisu pravilno negovane.


Napravite rutinu nege usana

Nega usana je izuzetno važan deo rutine zdravlja i lepote, ali se često zanemaruje. Uključite negu usana u svakodnevnu rutinu nege kože, a usne će vam uzvratiti ljubav! Zapamtite, uvek uklanjajte ruž ili sjaj što je nežnije moguće, koristite piling za usne ili masku nekoliko puta sedmično, a zašto ne biste isprobali i spa tretman preko noći?

Hidratacija i zaštita
Dehidratacija često može biti uzrok suvih i ispucalih usana, ali srećom, rešenje je tako jednostavno! Pijete li dovoljno vode? Pokušajte da povećate unos vode, jedite više voća i ograničite unos pića s kofeinom. I ne zaboravite, vaše su usne osetljive na sunčevu svjetlost (čak i zimi) i oštećenja od vetra! Izuzetno jednostavan način zaštite je upotreba balzama za usne koji sadrže ZF kako bi izbegli štetan uticaj UV zraka, bez obzira na godišnje doba.

Balzami za usne visokih perfomansi i tehnologija
Od nedavno, balzami za usne visokih perfomansi i tehnologija su stupili na scenu lepote. Korišćenjem naprednih proizvoda s više načina upotrebe i blagodeti koje pružaju, umanjujete vreme neophodno za efikasnu rutinu za lepotu! Isprobajte naš unapređeni Lip Spa balzam za usne s Dual Core tehnologijom koji osigurava kontinuiranu osmočasovnu hidrataciju, neodoljiv volumen usana i ZF 15.