Top 2 tehnološka trenda - Oblikujte lice lepote

U 2020. godini sve više je zastupljena tehnologija koja će dodatno pokrenuti inovacije u svetu lepote. Budite spremni za futurističke hi-tech proizvode i personalizirano iskustvo lepote.

1. Napredne ‘pametne’ formulacije
Kako se sve više tehnologija implementira u kozmetičku industriju, budućnost izgleda sjajno! Očekujte izuzetne futurističke formulacije koje vašu kožu poznaju čak i bolje nego vi sami.

Vodeća svetska agencija za trendove WGSN izjavila je da „u 2022. godini kozmetički brendovi bi trebalo da pruže prednosti koje prevazilaze UV zaštitu i zaštitu od zagađenja, s proizvodima koji pokreću sposobnosti obnavljanja kože“.

S napretkom u veštačkoj inteligenciji i nauci, možemo očekivati da ćemo imati mogućnosti da vidimo i čujemo asistente koji mogu dati personalizirane savete i trikove za nanošenje make-upa, u udobnosti naših domova.

Kao urednica koja celi dan radi u kancelariji (što mi isušuje kožu), oduševljena sam THE ONE Everlasting Sync tečnim puderom. Pametni tečni puder sa Skin Response tehnologijom, kontinuirano se prilagođava okruženju u kojem se nalazim, i prepoznaje potrebu za dodatnom hidratacijom. Pametno, zar ne!

Kao što svi znamo, pronalaženje savršene nijanse može biti izazovno, pa sam koristeći interaktivni vodič za nijanse utvrdila da je nijansa 35784 Light Sand Warm savršena za mene.

2. Virtualna ‘probaj pre kupovine’ tehnologija
Sve više ljudi se služi pametnim uređajima kako bi dobili kompletnu sliku proizvoda za ulepšavanje. Rastući trend su tehnološki prihvatljiva rešenja koja poboljšavaju vaše iskustvo doživljaja ljepote.

Virtualne aplikacije za make-up koje pretvaraju vaš mobilni uređaj u čarobno ogledalo su trend visoke tehnologije!

Oriflame make-up Wizard aplikacija vam omogućava da virtualno isprobate The ONE make-up kolekciju u trenutku.

Napravite selfie i zatim virtualno nanosite THE ONE ruževe, maskare, senke i rumenila kako biste u stvarnom vremenu videli kako izgledaju i podelite različite izglede sa prijateljicamaUz sav ovaj novi tehnološki razvoj budućnost zaista izgleda lepo.

Podsetnik: možete preuzeti Oriflame Make-up čarobnjak aplikaciju bresplatno na App Store ili Google Play.