3 glavna make-up trenda za 2017. godinu

Svake godine vidimo jako puno make-up trendova koji su često prolazni. 2016. godina nije bila izuzetak. Ali, kako polako ulazimo u novu godinu, možemo da ustanovimo da nekih trendova trebamo da nastavimo da se držimo. Ovo su top tri trenda kojih se ne možemo zasititi!

  1.  IZRAŽENE OBRVE

Gde god se okrenemo, možemo videti bujne, pune obrve. Ovo je jedan od trendova 2016. godine koji će potrajati i naredne godine. U suprotnosti sa previše uređenim, uredno počupanim i savršenim obrvama, novi trend su pomalo neuredne pune obrve začešljane prema gore.

Bez čega ne možete? Gel ili vosak za obrve, puder za obrve i dobra četkica za oblikovanje obrva.  


2. PRIRODAN IZGLED

Prirodni make-up je prisutan već nekoliko godina, ali je 2016. postao pravi trend. Možemo zahvaliti zvezdama poput Alicie Keys i Kendall Jenner koje su prihvatile “no-make-up” make-up pokret, gde je preovladao prirodniji izgled od onog izuzetno konturisanog. Ovaj izgled karakterišu sveža sjajna koža i make-up pomoću kojeg ćete postići prirodan izgled, koji je u suprotnosti sa dramatičnim izgledom.

Bez čega ne možete? Prozračno rumenilo u prahu, BB krema i lagani tečni puder.


3. ISTAKNUTE USNE

Lepe napućene usne će nastaviti da budu moderne u 2017. godini. Bez obzira da li preferirate mat ili sjajne usne, crvene ili plum, nastavite odvažno i hrabro da nosite svoj ruž za usne! Da biste još više istakli usne, najbolje je manje naglasiti ostale delove lica. Prirodan izgled se odlično slaže sa istaknutim usnama.

Bez čega ne možete? Odaberite između sjaja za usne, olovaka za usne, ruževa i tečnih ruževa koji su u ponudi! Tekst: