Šta mislite o TikToku?

Da li je u pitanju samo još jedna aplikacija ili je ovo najbolji način da budete u trendu i pratite globalnu scenu koju volite? Najvažnije pitanje je: šta propuštate ako i dalje ne koristite TikTok?

TikTok – toliko više od same zabave!

Istina je sve što se priča. Svi ga koriste. Kombinacija mreža Spotify, Snapchat, Vine i Twitch, TikTok je društvena mreža koja spaja muziku, kreativnost, ljude, brendove i bezbrižnu zabavu zajedno, tako stvarajući nepreglednu predstavu različitosti koju čini sve ono u čemu najviše uživate. Sa milijardama korisnika TikTok-a širom sveta gde su svi, od muzičarke Billie Eilish do glamuroznog dečaka Wisdomea Kayea, prirodno je zapitati se da li i vi treba da budete tamo. Od zaraznog pariškog šika na Jacquemus.com do beauty gurua @daniellemarcam koju  jednostavno ne možete da prestanete da gledate, pronalazimo svu inspiraciju koja nam je potrebna, bez da ikada išta kupimo u stvarnom svetu. Moje posljednje otkriće je novi OnColour tečni mat ruž za usne, koji je upakovan u preslatku malu tubu. Živopisne boje čine da vaše usne izgledaju meko i mirišu poput slasnog voća.

Menjanje sveta, jedan po jedan trend

Sviđalo se to vama ili ne, TikTok menja naš svet, dok stavlja moć brendova u ruke korisnika preko brzih tutorijala, recenzija proizvoda i rezultata iz stvarnog života. Ako ste novi na ovoj platformi, ali želite da je istražite, jednostavno pronađite svoj TikTok ukus tako što ćete kreirati svoj nalog i pratiti videozapise i naloge koji vas zasmejavaju i zbog kojih se jednostavno osećate dobro. Tu je mnogo sjajnih plesova i skečeva i preslatkih naloga posvećenim životinjama kao što je @cute_puppies12, gde se postavljaju video zapisi najsitnijih pasa koje možete zamisliti. Takođe, možete uživati u zabavi koju nam priređuju slavne ličnosti prateći bukvalno bilo koju slavnu ličnost na planeti. A ako su najnoviji beauty trendovi ono što vas zanima, nema kraja raznim beauty novostima, trikovima i recenzijama. Na kraju, ne zaboravite i For You Page za beskonačan personalizovani sadržaj. Meta opis: Izazovi, novotarije i originalna muzika. Da li je TikTok ipak s pravom ovoliko popularan?