Nega kose
Početna

Najbolji lek za neposlušnu kosu

Published: 15.2.2024. | Photo: Amanda Aleljung

Elegantna, sjajna kosa je izgled koji mnogi od nas žele da postignu, zbog čega su naelektrisane antene jedan od naših najstrašnijih neprijatelja. Ali uz odgovarajuću pripremu, stilizovanje i tretman, zaglađeni izgled kose je lakše postići nego ikada – samo sledite ove jednostavne korake!

Saznajte više

1. IZABERITE NAMENSKI ŠAMPON I REGENERATOR

Da biste se uhvatili u koštac sa tvrdoglavim antenicama, morate početi od početka. To znači da izaberete šampon i balzam koji su posebno formulisani za borbu protiv neposlušne kose. Naš Duologi zaštitni šampon i regenerator su stručnjaci u rešavanju ovog problema i učiniće da vaša kosa izgleda glatko, meko i sjajno.

Saznajte više

2. POČASTITE SE MASKOM ZA KOSU

Hidratacija, hidratacija, hidratacija – da biste pobedili neposlušnu kosu, potrebno je da je stalno prisutna! Milk & Honey Gold maska za blistavu, nežnu i svilenkastu kosu će intenzivno nahraniti i hidrirati vašu kosu. Koristite je 1-2 puta nedeljno, rezultat će biti blistavo mekan i svilenkast!

3. PRONAĐITE PRAVU ČETKU

Nakon što ste oprali, regenerisali i upotrebili masku, očešljajte vlažnu kosu, velikom, širokom i ravnom četkom . Zahvaljujući ravnom obliku, četka je antistatična i umiriće neposlušnu kosu!

4. KORISTITE DODATNO SREDSTVO

Sledeći korak je da zaštitite svoju kosu od oštećenja usled toplote i vlage pomoću hranljivog proizvoda. Duologi sprej pruža vam vrhunsku zaštitu, dok u isto vreme zaglađuje kosu.

5. OSUŠITE FENOM

Sada kada ste pripremili kosu, vreme je da je osušite fenom. Koristite Styler Vent četku koja omogućava cirkulaciju toplog vazduha, smanjujući vreme sušenja i izlaganje toploti. Takođe daje glatkije rezultate od sušenja bez četke.

6. ZAVRŠNI DODIR

Kada vam se kosa osuši, dodajte malo Eleo zaštitnog ulja na vrhove da biste ih zagladili. Zatim naprskajte po celoj površini Duologi sprej za sjaj kose kako biste zadržali vlagu i stvorili sjajan, blistavi finiš. Još uvek vidite neke tvrdoglave antenice? Naprskajte sprej na čistu četkicu maskare ili četkicu za zube i njome raščešljajte kosu. To će biti trik koji će zaključati svaku dlačicu na mestu.
Poručite proizvode iz ovog članka
Milk & Honey Gold šampon za sjajnu i meku kosu
Milk & Honey Gold

Milk & Honey Gold šampon za sjajnu i meku kosu

4,29 €

7,50 €

Kutak za inspiraciju

Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?
Nega kose
Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?

Recite zbogom lošim danima za kosu uz najnoviji TikTok trend – Hair Slugging! Ova tehnika je inspirisana korejskom lepotom i uključuje nanošenje debelog sloja ulja na kosu tokom noći kako bi se postigla bujna i zdrava kosa. Ali da li zaista čini čuda za vašu kosu? Pogledajmo detaljnije šta se krije iza "Hair Slugging" tehnike i da li zaista zaslužuje svu tu popularnost.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR