Upoznajte naš moćni par koji će vas inspirisati

Ne bi svaki par mogao da održi srećan brak i uspešan zajednički biznis, ali ovaj par iz Meksika, Diana i Huan Pa, dokaz je da je to i te kako moguće. Pričali smo o njihovim snovima koji se odnose na profesionalni i privatni aspekt nihove veze (i o svim lepim stvarima koje im se dešavaju u zajedničkom radu).

Kako izgleda voditi Oriflame poslove kao par? 

Zajedničko vođenje posla je blagoslov. Dopunjavamo se, što nam omogućava da preduzimamo korake koje, kao pojedinci, ne bismo mogli. Imamo različite ideje, ciljeve, interesovanja i strategije. Izazov je usaglasiti se i slediti zajedničku viziju. Naše poslovanje se razvilo upravo zato što ga zajedno vodimo, tu dileme nema. Zajednički rad je nagrada, jer možemo da eksperimentišemo na načine na koje malo njih može. Oriflame nam je omogućio da budemo partneri u sopstvenom biznisu, kao i u životu.

Opišite jedan tipičan dan u vašem životu.

Jedna od najboljih stvari vezana za Oriflame poslovanje je ne postoje “tipični dani;” vaš život nikada ne zapada u kolotečinu. Svaki dan pruža mogućnost izbora; šta želite za sebe, za svoju porodicu i za svoje poslovanje. Ne postoji strogi raspored koga morate da se pridržavate.

Ipak, ako želite da svoje poslovanje razvijate na pravi način, veoma je važno odlučiti kako će vaši dani izgledati. Važno je  zacrtati šta želite da postignete i da aktivnosti podelite po danima. Vi birate i organizujete, određujete brzinu kojom želite da vaše poslovanje raste. 

Zajednički rad je nagrada, jer možemo da eksperimentišemo na načine na koje malo njih može...

Šta vam se najviše sviđa u vašem poslovanju?

Oboje volimo dva aspekta ovog posla: Moć da sami donosimo odluke i mogućnost koju nam je Oriflame pružio – da utičemo pozitivno na živote drugih ljudi.

Šta radite u slobodno vreme?

Trenutno smo okupirani dolaskom na svet naše prve bebe. Išli smo na kurseve, radili trudničke vežbe, birali krevetac i detalje za njenu sobu; sve divne stvari koje oslobađaju od stresa, tako da smo spremni za njen dolazak.

Uz Oriflame ste proputovali i obišli dosta toga – koje vam je najomiljenije mesto koje ste posetili?

Singapur, definitivno! U Aziju smo išli na svadbeno putovanje i oduševili se, pa je činjenica da Oriflame planira put tamo zvučala neverovatno. Plus, hotel koji je Oriflame odabrao najbolji je u gradu!

Kako izgleda učešće na Oriflame konferenciji?

Za nas, Oriflame konferencije su bile od presudnog značaja za naše poslovanje. Zapravo smo na prvoj konferenciji kojoj smo prisustvovali odlučili da radimo zajedno, kao par. Svako putovanje davalo je smernice u kom pravcu želimo da idemo, jer smo sretali ljude koji su zaista bili nadahnuće i čiji su nas uspesi motivisali. Na konferencijama upoznajete ljude slične sebi koji su postigli uspeh i ostvarili svoje snove! Povrh svega, putovanja su vrlo luksuzna. Provodite divne dane i doživljavate iskustva koja šire vaše horizonte i omogućavaju da sagledate bogatstvo mogućnosti koje ovo poslovanje nudi – kao mehur pun pozitivnih, srećnih ljudi!

Poznati ste po tome da inspirišete svoje saradnike da ispune svoje snove – koji su bili vaši snovi kada ste počinjali? Da li su se promenili tokom vremena?

Poslovati sa Oriflame-om znači usuditi se da sanjate o životu boljem od najboljeg koji ste mogli zamisliti.

Sve je počelo u studentskim danima. U to vreme, moj san je bio da imam sigurne prihode. Sledio je san o kupovini prvog automobla (Mazda kupljena 2010.). Zatim san o venčanju iz snova i svadbenom putovanju, koji se ostvario 2013! Huanov san je bio da ima Mercedes; zapravo, on ga sada ima. Danas sanjamo o kući kakvu smo oduvek želeli i fokusirani smo na to da i taj san ostvarimo. Zahvaljujući kompaniji Oriflame, u mogućnosti smo da uživamo u mnogo boljem životu i da živimo na način koji smo odabrali.

 

Tekst: Fotografije: Arturo Sotelo