Novogodišnje čarolije sa Marinom Spasić i Kaćom Gaj

U novogodišnjoj čaroliji se najlepše uživa kada znate da u novu godinu ulazite spremni. Da o svom prazničnom izgledu ne biste razmišljale u poslednjem trenutku, Kaća Gaj i Marina Spasić su se malo poigrale sa Oriflame šminkom i odabrale klasičan ali neodoljivo atraktivan look sa kojim nema greške koji god stil da odaberete. Saznajte više o tome šta su koristile u tekstu.

Približava se kraj još jedne godine divne saradnje sa Oriflame kompanijom. Kao Oriflame brend ambasadsorke Marina Spasić i ja smo odlučile da zajedno osmislimo novogodišnji look. Izabrale smo crvene haljine, štikle i najvažnije - jednostavnu a efektnu šminku. Prazničnim rajfovima smo začinile atmosferu i slikale se ispod jelke. Super smo se zabavile a posebno smo se oduševile novogodišnjim iznenađenjem iz Oriflame-a.

Novogodišnji paket od Oriflame-a je zaista spektakularan, jedna velika kutija sa gomilom proizvoda od kojih je svaki upakovan u posebnu manju kutiju obeleženu datumom (iskreno kada sam videla bronzane kuglice pomislila sam uh dobro je ove moje su već pred kraj).

Marinu i mene šminkala sam meni omiljenom kombinacijom. Crveni upadljivi karmin, senka krem boje, malo svetlija od nijanse kože. Sebi sam stavila mat senku i ajlajner a Marini sam stavila senku sa sjajem u stiku i odlučila sam se da ne stavim ajlajner jer Marina ima plavu kosu i lepa svetlucava senka mi je izgledala i prirodnije i nežnije bez ajlajnera.

 

Takođe smo koristile i meni omiljene bronzane kuglice, odličan su izbor za novogoišnju noć jer daju licu onaj poseban, topli sjaj.

Iskreno ako nemate ideju za kombinaciju i šminku za novu godinu jedno je definitivno sigurno. Lepa crvena haljina, svetlucava nežna senka u uglove oka, malo maskare i rumenila i naravno jak i primetan crveni karmin to vam je "sigurica".

 

Kada god ne znam šta bih, jedno je sigurno, dobar crveni karmin je uvek pobednik.

Hvala na čitanju, pažnji, lajkovima i naravno hvala Oriflame na super prilici i provodu.

Želim nam svima mnogo zdravlja, ljubavi i uvek dobre šminke!

Tekst: Fotografije: Katarina Gaj Isakov