Miris magije u bočici

Proveli smo 5 minuta sa Evom Vidou, ženim koja stoji iza Elvie Firefly, kako bismo saznali sve o Oriflame-ovom najnovijem mirisu!

Zašto ste notu ponoćne ruže smestili u srce mirisa Elvie Firefly?

Elvie Firefly je topao, mističan miris za veče baziran na ponoćnoj ruži, jer je to cvet koji cveta samo noću. Dopala nam se ideja da cvet oživljava posle zalaska sunca i želeli smo da uhvatimo tu mistiku i magiju i smestimo je u bočicu: tako je sve počelo. Kao i ponoćna ruža, Elvie Firefly je snažan, a neverovatno ženstven – moglo bi se reći da ima svojstvo da omađija! Bili smo inspirisani švedskim folklorom i želeli smo da “uhvatimo” čaroliju švedskih šuma u kojima žive vilenjaci i nastaje cvet koji živi samo noću. 

Koje note ćemo takođe prepoznati u ovom mirisu?

To je cvetno – drvenasto – voćni miris sa podugačkim spiskom sastojaka, ali tri koja se izdvajaju su ponoćna ruža o kojoj smo pričali ranije, kedar koji dodaje kvalitet zemlje i drveta i, na kraju – akordi mora. 

Elvie Firefly je inspirisan svetom fantazije; zašto ste baš tu potražili inspiraciju?

Prvi Elvie miris lansiran je 2004, tako da je to koncept koji sledimo duže vreme. Elvie je bio inspirisan imaginarnim svetom tradicionalnih švedskih priča za decu, u kojima vilenjaci lutaju začaranim šumama. Svaki naredni miris lansiran pod brendom Elvie nastavlja svoj život u svetu fantazije i razvija se – svi su povezani sa vilenjacima, činima i imaginacijom; Elvie Firefly ima u sebi misteriju noći.

Vi potičete iz Grčke, zemlje koja ima bogatu mitološku tradiciju; da li ste se oslonili na svoje grčko poreklo? 

Rasla sam učeći o bogovima i herojima drevne Grčke i uvek bivala fascinirana njima, ali Elvie Firefly ipak ima uporište u nordijskoj mitologiji. Umesto grčkih boginja, ovaj miris se odnosi na natprirodnu lepotu i magične moći vilenjaka koji žive u šumama i oko jezera Švedske.    

Verujete li u magiju?

Apsolutno!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 OSNOVNA SAVETA O PARFEMIMA!

1. Kod nanošenja, prsnite samo dva puta (tri puta najviše)!

2. Nanosite na zglobove ruku, iza kolena i iza ušiju.

3. Parfem čuvajte na hladnom, suvom mestu, udaljenom od sunčeve svetlosti
Tekst: