Pet sjajnih modnih saveta Ize Sobstil!

Trenutak kada leto ustupa mesto jeseni veoma je uzbudljiv... Promene se bukvalno osećaju u vazduhu! Ne samo da je to jedan od najlepših perioda u godini, već je i najpogodniji trenutak da istražite trendove koji dolaze.

Ova sezona jedna je od najuzbudljivijih koje sam do sada videla. Modne piste su preplavljene životinjskim šarama, predivnim eklektičkim geometrijskim motivima i hipnotišuće jarkim bojama. Sveža lica prirodnog izgleda vraćaju se “na velika vrata”. Tako da ove jeseni dosadi definitivno nema mesta!

Pogledajte glavne trendove koje sam odabrala za vas i eksperimentišite, izađite iz svoje “zone komfora” i ostavite trag sopstvenog stila!”

ZA DIVLJE U SRCU 

Za izgled jesenjeg glamura, uklopite odeću suptilnih tonova sa Imana nakitom sa stilizovanim uzorkom kornjačinog oklopa. Dodir crvenog mat ruža na usnama i vaš potpis “Power” mirisom za sjajnu završnicu i željeni efekat.

IGRA BOJA I OBLIKA

Ako su vam klasične boje jeseni dosadne, onda je vreme za promenu u vidu jarkih boja! Razigrani predmeti kolekcije Graphic i Very Me Candy Gloss lakovi za nokte garantovano će vam razvedriti kišni dan.”

LUKSUZ JE U DETALJIMA

Vanvremensku prefinjenost postići ćete kombinujući Classica torbu sa odećom neutralnih boja, ali bogatih materijala, kao što su vuna i kvalitetan pamuk. Nekoliko kapi parfema Giordani Gold Original za oblk luksuza oko vas. 

SEDAMDESETE SE VRAĆAJU! 

Za osavremenjen izgled sedamdesetih, uz svoju Imana torbu nosite dugu, talasastu kosu, uske pantalone sa visokim strukom i ležernu bež satensku bluzu. Super-uvijene, duge trepavice učiniće vaš izgled savršenim. 

VREME JE DA ZABLISTATE!

Imitirajući boje večernjeg, jesenjeg neba, Stardust šal se preliva od roze do srebrnasto-sive boje. Dodajte potrebnu količinu iskri na usne uz The ONE Power Shine ruž i harizmatični miris, kao što je Power Woman! 
Tekst: