UPOZNAJTE TOP LIDERA: MARIELU IZ MEKSIKA

What inspires a top beauty consultant? We caught up with Oriflame’s Mariela Elorduy Blackaller and found out what makes her tick.

Šta inspiriše naše top saradnike? Razgovarali smo sa Marielom Elorduy Blackaller i saznali što je motiviše.

Pitali smo se što podstiče osobu na kombinaciju preduzetničkog duha i strasti za lepotom, i razgovarali s Oriflameovom top liderkom Marielom. Jutro je i odmah dobijamo odgovor od Mariele – lako je razumeti zašto je preduzetnica, to joj je u krvi. Odrastajući u Meksiku provela je 20 godina sudelujući u privatnom poslovanju svoje porodice. Pre 4 godine pridružila se Oriflame-u i ostalo je istorija.Evo Marieline inspirativne priče i nekoliko ličnih saveta!

Što za Vas znači preduzetništvo?

– Preduzetništvo je oduvek bila moja strast. Dopušta mi razvoj vlastitog poslovanja i mogućnost da izrazim kreativnost, inovativnost i ostvarim vrednost zajednici. Motivišuće je biti u poziciji finansijske nezavisnosti. 

Šta Vas inspiriše?

– Mogućnost da promenim svoj život i da budem primer svojoj deci, i najbolji vođa koji pomaže svom timu u ostvarivanju uspeha.

Zašto ste strastveni kada je u pitanju lepota?

– Lepota je deo nas i svuda je oko nas. Lepota odražava vašu unutrašnju stranu i pomaže vam u otkrivanju lepih aspekata. Briga o nama samima je vrlo važna ukoliko želimo izgledati i osećati se dobro. 

 

Moja omiljena rutina za lepotu…

  • Svaki dan uživam u dugom, opuštajućem tuširanju
  • Lice čistim sredstvom za čišćenje ali koristim i tonik, Time-reversing serum te dnevnu i noćnu kremu. Obavezno koristim kreme sa zaštitnim faktorom.
  • Za svakodnevni make-up koristim korektor, anti-ageing make-up ili BB kremu ako sam u žurbi, neutralnu senku za oči i ajlajner za kapke. Da biste imali savršeni make-up svakako ga završite paletom boja za obrve i kuglicama za nijansiranje.
Tekst: