Nega kože inspirisana švedskom prirodom

Od početka, pre 50 godina, tražili smo inspiraciju u švedskoj prirodi. Sa ponovnim lansiranjem Oriflame brenda Optimals, uvodimo novu kolekciju protiv starenja: Age Revive. Sa ciljanim dejstvom na mnoge znake starenja sa jedinstvenim švedskim mešavinama sastojaka. Da li želite da saznate više? Pročitajte ovaj intervju sa našim stručnjakom za negu kože poi menu Melina Galeadi.

1. ZAŠTO SMO UKLJUČILI ŠVEDSKE MEŠAVINE PRIRODNIH SASTOJAKA U OPTIMALS? 

Stvaranje proizvoda koji su inspirisani poštovanjem prema prirodi deo je naše tradicije. Decenijama smo sakupljali znanje o prirodnim sastojcima i njihovim blagodetima.

Stvaranjem proizvoda koji su inspirisani prirodom je deo naše tradicije. Decenijama smo sakupljali znanje o prirodnim sastojcima i njihovim benefitima – verovali smo prirodnim izvorima Švedske i tako smo pronašli inpiraciju za našu novu Optimals kolekciju. Svi ekstrakti pomešani su u jedinstvene mešavine koje su osmislili Oriflame naučnici kako bi zadovoljili različite potrebe svih tipova kože.

2. ŠTA U VEZI SA ŠVEDSKIM SASTOJCIMA VAS JE POSEBNO INSPIRISALO?

Neke od najotpornijih biljnih vrsta rastu u Švedskoj. Testirani često vrlo oštrom severnjačkom klimom, mogu da izdrže oscilacije temperature u rasponu od -20°C do +30°C. Ovo su ekstremni uslovi za floru. Kako bi preživeli temperature ispod nule, biljke moraju biti u stanju da sačuvaju mnogo hranjivih materija. Kao rezultat toga ove biljke obiluju visokim koncentracijama antioksidanata, vitamina i esencijalnih ulja – koje su sve sastavni deo naših mešavina.   

3. RECITE NAM VIŠE O SASTOJCIMA!

Pored ostalih uobičajenih sastojaka proizvoda za negu kože Age Revive kolekcija sadrži kombinacije 11 prirodnih sastojaka iz švedske prirode: brezu, ribizlu, pasji trn, laneno ulje, kupinu, kesten, crnu ribizlu, malinu, kleku, ovas i crvenu detelinu. Ovi sastojci su kombinovani na takav način da svaki proizvod sadrži drugačiju mešavinu koja odgovara određenim potrebama određenog tipa kože, a svi zajedno vam omažu da ostvarite divan, zdrav i podmlađen izgled kože. Neki sastojci imaju izrazito negujuće dejstvo, drugi pomažu kod ključnih znakova starenja kao što su bore, fine linije, tamne fleke i opuštena koža. 

4. RECITE NAM VIŠE O AGE REVIVE PROIZVODIMA! 

Pre svega svrha Age Revive kolekcije je da ponudi jednostavno a efikasno sve u jednom rešenje protiv starenja kože. Zbog toga su proizvodi osmišljeni tako da deluju na više znakova starenja. Da bismo postigli visoku efikasnost morali smo da budemo sigurni da svaka formula ciljano deluje na određene izazove kože. Upravo zato je važna kompeltna rutina kjoa uključuje celu kolekciju. 

  • Sredstvo za čišćenje i tonik uklanjaju nataložene nečistoće uveče i mrtve ćelije kože ujutru.

  • Krema za područje oko očiju poboljšava mikrocirkulaciju kako bi minimizirala tamne krugove i ciljano delovala na fine linije. 

  • Serum obezbeđuje prvi nivo hidratacije. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja pomaže u zadržavanju vode i prirodno postoji u našem organizmu.

  • Dnevna krema sadrži materije koje učvršćuju kožu, deluju na fine linije i bore, i kompleks koji štiti od zagađenja tokom dana.

  • Noćna krema neguje, revitalizuje i obnavlja kožu tokom noći.
Tekst: Fotografije: Oriflame and Getty